Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαWine Stories στο Wine Library του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία
Ξενοδοχεία

Wine Stories στο Wine Library του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία

Οι Ευάγγελος Ψωφίδης, Head Sommelier και Αστέριος Κουστούδης, Executive Chef υποδέχονται διεθνείς προσκεκλημένους και μέσα από μια μοναδική οινική γευστική δοκιμή, καθοδηγούν τους παρευρισκόμενους στην αποκωδικοποίηση των μυστικών κορυφαίων οινοπαραγωγικών περιοχών του κόσμου.

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία ανοίγει τις πόρτες του Wine Library και παρουσιάζει τα Wine Stories, μια σειρά από μοναδικές εμπειρίες γύρω από τον κόσμο του κρασιού.

“Wine Legends of the World”
Οι κ.κ. Ευάγγελος Ψωφίδης, Head Sommelier και Αστέριος Κουστούδης, Executive Chef υποδέχονται τους διεθνείς προσκεκλημένους τους και μέσα από μια μοναδική οινική γευστική δοκιμή, σε συνδυασμό με εξαιρετικά πιάτα, καθοδηγούν τους παρευρισκόμενους της βραδιάς στην αποκωδικοποίηση των μυστικών κορυφαίων οινοπαραγωγικών περιοχών του κόσμου.

Στις 26 Απριλίου 2018 υποδέχονται ως ιδιαίτερο προσκεκλημένο τους τον Thomas Perrin, μέλος της οικογένειας Perrin, στην οποία ανήκει από το 1909 το θρυλικό “Chateau de Beaucastel”.

Μέσα από μια μοναδική οινική γευστική δοκιμή, ο Thomas Perrin θα καθοδηγήσει τους λάτρεις του κρασιού και παρευρισκόμενους της βραδιάς στην αποκωδικοποίηση των μυστικών ενός ιδιαίτερου terroir, του Chateauneuf du Pape, ενώ ο βραβευμένος Executive Chef Αστέριος Κουστούδης θα ταιριάξει τα μοναδικά αρώματα των σπάνιων οίνων με μία επιλογή από εμπνευσμένες γευστικές δημιουργίες του.
Wine Legends of the World
“Chateau de Beaucastel; Decoding a Μyth”
Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 | 20.30 – 22.30


“Wine Trails”

Με γνώμονα την ιστορία του, το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία υποδέχεται επιφανείς Έλληνες οινοπαραγωγούς. O Head Sommelier, Ευάγγελος Ψωφίδης δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα σε μία βραδιά γεμάτη σπάνιες φιάλες κρασιών που ωρίμασαν ανά τα έτη. Οι μοναδικές συλλογές τους, και μη διαθέσιμες ευρέως προς πώληση, ταξιδεύουν στην Αθήνα, ανοίγουν για πρώτη φορά και επιτρέπουν στα αρώματά τους να συνεπάρουν τους λάτρεις του κρασιού, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα τόσο να τα γευθούν όσο και να τα κάνουν δικά τους.

“Wine Journeys”
Η Αθήνα ταξιδεύει και το Wine Library, ανοίγει τους ορίζοντές του στους κορυφαίους οινικούς προορισμούς του κόσμου. Κάθε εποχή, ο Head Sommelier του ξενοδοχείου ξεκλειδώνει τα μυστικά μίας διαφορετικής περιοχής του κόσμου και υποδέχεται τα μοναδικά κρασιά της. Ελαφριά και γεμάτα κρασιά, γεύσεις ιδιαίτερες και άλλες πιο γνώριμες, ταξιδεύουν ανά τις ηπείρους και με κοινό παρονομαστή τη λατρεία προς το κρασί, περιμένουν τους θιασώτες τους να απολαύσουν ένα πρωτότυπο ταξίδι.

“Taste & Wine Workshops”
Για τους ήδη φίλους του κρασιού και για όσους θα ήθελαν να γίνουν φίλοι του κρασιού, ο Head Sommelier του ξενοδοχείου κ. Ευάγγελος Ψωφίδης επιμελείται μία σειρά από ιδιωτικά Taste & Wine Workshops.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024