Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαWoo Suites: Νέο απόκτημα για τα Aria Hotels στο κέντρο της Αθήνας
Boutique Ξενοδοχεία

Woo Suites: Νέο απόκτημα για τα Aria Hotels στο κέντρο της Αθήνας

Το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels περιλαμβάνει 60 ακίνητα σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Στην Αθήνα επενδύουν για ακόμα μια φορά τα Aria Hotels, τα οποία εντάσσουν στο χαρτοφυλάκιό τους το boutique ξενοδοχείο Woo Suites, στην πλατεία Μητροπόλεως το οποίο θα είναι διαθέσιμο για κρατήσεις από τις 3 Ιανουαρίου 2023. Το υψηλών προδιαγραφών και πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένο Woo Suites, βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας προσφέροντας πολυτέλεια, άνεση στη διαμονή και εύκολη πρόσβαση στα πιο γνωστά αξιοθέατα της πρωτεύουσας.

Οι εφτά σουίτες, από τις οποίες αποτελείται το Woo Suites, χαρακτηρίζονται από σύγχρονη διαρρύθμιση, άπλετο χώρο και έχουν σχεδιαστεί ώστε να αξιοποιούν στο μέγιστο το φως μέσω της πρόβλεψης μεγάλων ανοιγμάτων και αιθρίου. Οι τέσσερις ευρύχωρες Metropolis Suites, με θέα την πλατεία Μητροπόλεως, διαθέτουν άνετο σαλόνι, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το υπέροχο πρωινό τους. Οι δύο Acropolis Junior Suites προσφέρουν θέα στην Ακρόπολη, ενώ η πολυτελής Acropolis Suite, που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του Woo Suites, προσφέρει  θέα τόσο στην Ακρόπολη όσο και στον ναό του Παρθενώνα.

Όποια σουίτα και αν επιλέξουν οι επισκέπτες, θα έχουν πρόσβαση στη Woo Roof, την ταράτσα του Woo Suites, που αποτελεί σημείο χαλάρωσης και ηρεμίας, και  μοναδική επιλογή για  να απολαύσουν τον καφέ ή ο ποτό τους με θέα την επιβλητική Ακρόπολη. Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει το Woo Suites.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024