Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήWork With Us: Ανοιχτές Ημέρες για Καριέρα των Maris Hotels στην Κρήτη
Ξενοδοχεία

Work With Us: Ανοιχτές Ημέρες για Καριέρα των Maris Hotels στην Κρήτη

Με κεντρικό μήνυμα 'Work with Us', τα Maris Hotels διοργανώνουν τις Ανοιχτές Ημέρες για Καριέρα για τη σεζόν 2017, μια συνάντηση εργαζομένων και εργοδοτών που φιλοδοξεί να προσφέρει ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε ενδιαφερόμενους στα τρία ξενοδοχεία του ομίλου Μεταξά.

Τα Maris Hotels του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά ανοίγουν τις πόρτες των Creta Maris (Κρήτη), Candia Maris (Κρήτη) και Santo Maris (Σαντορίνη), προσκαλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους στις Ανοιχτές Ημέρες για Καριέρα στο χώρο του ξενοδοχείου Candia Maris στην Ανδρέα Παπανδρέου 72 στο Γάζι, την Πέμπτη, 17 και την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου (ώρες 10.00-17.00).

Με κεντρικό μήνυμα “Work with Us”, τα Maris Hotels διοργανώνουν τις Ανοιχτές Ημέρες για Καριέρα για τη σεζόν 2017, μια συνάντηση εργαζομένων και εργοδοτών που φιλοδοξεί να προσφέρει ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε δεκάδες ενδιαφερόμενους στα τρία ξενοδοχεία του ομίλου Μεταξά. Οι υποψήφιοι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους υπεύθυνους του τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ομίλου, να ξεχωρίσουν και να γίνουν μέρος της ομάδας του Creta Maris Beach Resort, του Tui Magic Life Candia Maris στην Κρήτη, ή του Santo Maris Oia Luxury Suites & SPA στη Σαντορίνη.

Ταυτόχρονα, οι υποψήφιοι που αδυνατούν να προσέλθουν στη συνάντηση, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τη διεύθυνση www.maris.gr και να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα με μία πρόσφατη φωτογραφία στο hr@maris.gr με θέμα “CV Creta Maris” ή “CV Candia Maris”, ή “CV Santo Maris”, ανάλογα με το ξενοδοχείο για το οποίο ενδιαφέρονται.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024