Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαWTFA: Πρώτη στον κόσμο η ταινία μικρού μήκους του Anemos Luxury Grand Resort
Βραβεία

WTFA: Πρώτη στον κόσμο η ταινία μικρού μήκους του Anemos Luxury Grand Resort

World Best Film

Δεν πρόκειται για την πρώτη διάκριση της ταινίας, καθώς έχει ήδη λάβει χρυσά βραβεία στα φεστιβάλ της διοργάνωσης CIFFT

Μια μοναδική διάκριση κατέκτησε η ταινία μικρού μήκους με τίτλο “Future Looks Bright”, παραγωγής του Anemos Luxury Grand Resort. Συγκεκριμένα, απέσπασε την 1η θέση στην κατηγορία “Tourism Services” στην 34η απονομή των World Tourism Film Awards 2022 που διεξήχθη στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Με ένα ταξίδι στο χρόνο, από την Κρήτη του 1920 στο σήμερα, οι ήρωες της ρομαντικής ταινίας, ανακαλύπτουν ότι οι αξίες της μοναδικής Κρητικής φιλοξενίας παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο.

Σημειώνεται πως δεν πρόκειται για την πρώτη διάκριση της ταινίας, καθώς έχει ήδη λάβει χρυσά βραβεία στα φεστιβάλ της διοργάνωσης CIFFT (Πορτογαλία, Ισπανία, Νότια Αφρική, Σερβία καθώς και στο Φεστιβάλ της Αμοργού στην Ελλάδα).

Η διοίκηση του ξενοδοχείου Anemos Luxury Grand Resort, ευχαριστεί θερμά τους δημιουργούς και συντελεστές του βίντεο από την Xperience More, τη διοργάνωση CIFFT και όλους όσους συμμετείχαν στην παραγωγή του βίντεο που ανέδειξε την Κρητική φιλοξενία σε όλο τον κόσμο.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024