Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΞανανοίγει το Ξενία Κοζάνης σε ένα χρόνο

Ξανανοίγει το Ξενία Κοζάνης σε ένα χρόνο

Το Ξενία Κοζάνης πρόκειται να ανακαινιστεί και σε ένα χρόνο από σήμερα, θα προστεθεί στο ξενοδοχειακό δυναμικό της Κοζάνης, το οποίο για τις σημερινές ανάγκες, παρουσιάζει σημαντικές ελλείψεις σε κλίνες, […]

Το Ξενία Κοζάνης πρόκειται να ανακαινιστεί και σε ένα χρόνο από σήμερα, θα προστεθεί στο ξενοδοχειακό δυναμικό της Κοζάνης, το οποίο για<...> τις σημερινές ανάγκες, παρουσιάζει σημαντικές ελλείψεις σε κλίνες, τόσο ποσοτικές όσο και ποιοτικές.

Όπως είπε στη «Ναυτεμπορική» ο δήμαρχος Κοζάνης, Πάρις Κουκουλόπουλος, μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και διαβουλεύσεις μεταξύ του δήμου Κοζάνης, της εταιρείας Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (ΕΤΑ) και ιδιωτών, συμφωνήθηκε η εκμίσθωση του Ξενία για 30ετία, στην Φτάκας, Πεσλής, Κοτρίδης Ο.Ε., με πρόβλεψη υπέρ του δήμου Κοζάνης που είναι ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου.

Ο κ. Κουκουλόπουλος εκτιμά ότι για την ανακαίνιση του Ξενία θα απαιτηθεί επένδυση τουλάχιστον 2 εκατ. Ευρώ, καθώς το ξενοδοχείο για μία δεκαετία, από το 1998 όταν έληξε η μέχρι τότε μίσθωση, δεν λειτουργούσε. Στη συνέχεια η ΕΤΑ ξεκίνησε τη διαδικασία εκποίησης, στην οποία αντέδρασε ο δήμος ενώ ασκήθηκαν εκατέρωθεν αγωγές. «Με τη νέα εξέλιξη για την επαναλειτουργία του Ξενία είμαστε άκρως ικανοποιημένοι καθώς θα λειτουργήσει ξανά ένα ιστορικό ξενοδοχείο, που βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της πόλης», προσέθεσε ο δήμαρχος Κοζάνης.

Σημειώνεται ότι την εταιρεία που αναλαμβάνει την ανακαίνιση και λειτουργία του Ξενία, απαρτίζουν τρεις νέοι επιχειρηματίες της Κοζάνης. Ο κ. Κοτρίδης, δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού, ενώ οι κύριοι Φτάκας και Πεσλής, έχουν επιχειρήσεις εστίασης και ψυχαγωγίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024