Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞεκίνησε τη λειτουργία του το TUI SENSIMAR Blue Lagoon Palace στη Χαλκιδική
Ξενοδοχεία

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το TUI SENSIMAR Blue Lagoon Palace στη Χαλκιδική

To TUI SENSIMAR Blue Lagoon Palace είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων με 92 δωμάτια και σουίτες, κτισμένο στην παραλία 'Καλύβες' της Χαλκιδικής.

Ο Όμιλος Blue Lagoon ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του νέου πεντάστερου ξενοδοχείου του, TUI SENSIMAR Blue Lagoon Palace στη Χαλκιδική, το οποίο είναι “adults only”.

To TUI SENSIMAR Blue Lagoon Palace είναι ένα ολοκαίνουριο πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων με 92 δωμάτια και σουίτες, κτισμένο στην παραλία “Καλύβες” της Χαλκιδικής, 700 μ. από το ομώνυμο χωριό και 5 χλμ. από τη Γερακινή. Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει ακόμη εξωτερική πισίνα, εσωτερική, θερμαινόμενη πισίνα (που λειτουργεί από το Μάιο έως τον Οκτώβριο), δύο εστιατόρια και δύο μπαρ, γυμναστήριο, σπα και γήπεδο τένις και γήπεδο beach volley.

Ο Όμιλος Blue Lagoon λειτουργεί 6 ξενοδοχειακές μονάδες. Τέσσερις από αυτές βρίσκονται στο νησί της Κω και δύο στη Χαλκιδική. Τα ξενοδοχεία φιλοξενούν οικογένειες, ζευγάρια, για εργασία ή αναψυχή, γάμους είτε ανανέωση γαμήλιων όρκων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024