Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΞενοδοχείο της Πάργας στη κορυφή λίστας με τα καλύτερα καταλύματα παγκοσμίως

Ξενοδοχείο της Πάργας στη κορυφή λίστας με τα καλύτερα καταλύματα παγκοσμίως

Την πρώτη θέση ανάμεσα σε 3.500 καταλύματα παγκοσμίως κατέλαβε το ξενοδοχείο `Baywatch` της Πάργαςσε έρευνα που πραγματοποίησε η Σκανδιναβική εταιρία `My Travel`, με τη μέθοδο του ερωτηματολογίου, με το οποίο […]

Την πρώτη θέση ανάμεσα σε 3.500 καταλύματα παγκοσμίως κατέλαβε το ξενοδοχείο `Baywatch` της Πάργας<...>σε έρευνα που πραγματοποίησε η Σκανδιναβική εταιρία `My Travel`, με τη μέθοδο του ερωτηματολογίου, με το οποίο ζητούσε από τους πελάτες της παγκοσμίως να βαθμολογήσουν το ξενοδοχείο στο οποίο έμεναν, τη συμπεριφορά και το service, που παρείχε το προσωπικό.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι άλλα δύο ξενοδοχεία της ίδιας περιοχής, βρίσκονται μέσα στις πρώτες 10 θέσεις της λίστας, και πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το `Ενετικό`, που κατέλαβε την τέταρτη θέση και το `Athina`, που βρίσκεται στην έβδομη θέση.

Αναμφισβήτητα, αυτές οι μοναδικές διακρίσεις για τα ξενοδοχεία της Πάργας αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση παγκοσμίως, τόσο για τον συγκεκριμένο τουριστικό προορισμό, όσο και για την χώρας μας γενικότερα, καθώς έλαβαν χώρα στην αρχή της τουριστικής περιόδου, σκορπώντας μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής για την έλευση πολύ καλύτερων εποχών.

Όπως άλλωστε δήλωσε στο TravelDailyNews και η πρόεδρος του τοπικού ταξιδιωτικού γραφείου `Kanaris Travel`, κ. Γεωργίου Κατερίνα, “ήδη η πληρότητα των ξενοδοχείων στη περιοχή της Πάργας εμφανίζεται αυξημένη τον μήνα Μάιο, σε σχέση με την περσινή αντίστοιχη περίοδο, ενώ οι τιμές παραμένουν σταθερές στα περσινά επίπεδα”. Όσον αφορά στους τουρίστες της περιοχής, η κ. Γεωργίου είπε ότι “οι περισσότεροι προέρχονται από τη Φιλανδία και την Σλοβενία, ενώ γενικότερα η τουριστική κίνηση κυμαίνεται περίπου στα περσινά επίπεδα, σημειώνοντας ωστόσο μικρής τάξεως αύξηση”.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι ιδιοκτήτες του `Baywatch` παρέλαβαν το βραβείο τους από τον μάνατζερ του `My Travel` στην Πάργα, κ. Leif, παρουσία του δημάρχου Πάργας και της συζύγου του και ιδιοκτήτριας του `Kanaris Travel`, κ. Γεωργίου Κατερίνα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024