Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΥιοθέτηση της κατάληξης .travel από τα Atlantica Hotels

Υιοθέτηση της κατάληξης .travel από τα Atlantica Hotels

Εκμεταλλευόμενη τις εξελίξεις της τεχνολογίας στον χώρο του τουρισμού η ξενοδοχειακή αλυσίδα Atlantica Hotels υιοθέτησε την κατάληξη .travel στην ηλεκτρονική της διεύθυνση, πρωτοπορώντας μεταξύ των επιχειρήσεων της Κύπρου και χαράσσοντας […]

Εκμεταλλευόμενη τις εξελίξεις της τεχνολογίας στον χώρο του τουρισμού η ξενοδοχειακή αλυσίδα Atlantica Hotels υιοθέτησε την κατάληξη .travel στην ηλεκτρονική της διεύθυνση, πρωτοπορώντας μεταξύ των επιχειρήσεων<...> της Κύπρου και χαράσσοντας νέους δρόμους για το τουριστικό προϊόν του νησιού.

Σχεδιασμένο να υπηρετεί την παγκόσμια κοινότητα ταξιδιών και τουρισμού, οι κύριοι στόχοι του αποκλειστικού για τον κλάδο «Top Level Domain» .travel είναι η αναβαθμισμένη διαδικτυακή ταυτότητα, η δημιουργία αναβαθμισμένων καναλιών διανομής και η καθιέρωση ενός ισχυρού παράγοντα εμπιστοσύνης μεταξύ των επιχειρήσεων και των καταναλωτών. Έτσι, η Atlantica Hotels, ακολουθώντας μια πολύ απλή διαδικασία και με τη βοήθεια ειδικών, είναι πλέον σε θέση να απολαύσει τα μοναδικά αυτά οφέλη των μελών του .travel.

Επιπλέον, η καταχώρηση ονόματος σε .travel δίνει τέσσερα πλεονεκτήματα – κλειδιά, τα όποια είναι:

  1. Πιστοποίηση της γνησιότητας της επιχείρησης ή του οργανισμού και εγκυρότητα του ονόματος, από ένα ανεξάρτητο τρίτο φορέα (δημιουργία έγκυρης επωνυμίας στο διαδίκτυο).
  2. Η απόκτηση ονόματος .travel αντανακλά το δικαίωμα της εταιρείας σας σε ένα όνομα (το οποίο προστατεύει από την καταπάτηση του κυβερνοχώρου και βεβαιώνει την κυριότητα μιας εταιρείας του κλάδου ταξιδιών στο διαδίκτυο) επιτρέποντας στη δικιά σας ηλεκτρονική διεύθυνση να βρεθεί εύκολα σήμερα αλλά και στο μέλλον.
  3. Η ένταξη στο πρώτο κεντρικό παγκόσμιο κατάλογο του διαδικτύου για τον κλάδο ταξιδιών ο οποίος είναι σχεδιασμένος να φέρνει σε επαφή τους προμηθευτές ταξιδιωτικών προϊόντων και υπηρεσιών με τους καταναλωτές σε παγκόσμιο επίπεδο με αμερόληπτο και ενιαίο τρόπο – www.directory.travel
  4. Η ένταξη στη μηχανή αναζήτησης www.search.travel η οποία προσφέρει ποιοτικά αποτελέσματα αναζητήσεων σε ολόκληρο το διαδίκτυο σε παγκόσμια κλίμακα δίνει προτεραιότητα σε όλες τις πιστοποιημένες επιχειρήσεις και προορισμούς με όνομα καταχώρησης σε .travel.


Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο του .travel είναι η εταιρία Travel Media Applications.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ξενοδοχειακή αλυσίδα Atlantica Hotels φιλοξένησε την περασμένη εβδομάδα σε τρία ξενοδοχεία της σε ισάριθμες πόλεις της Κύπρου την παρουσίαση του .travel από την Travel Media Applications.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024