Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-Διατροφή100% Hotel Design Awards: Διεθνής διάσταση στην Κριτική Επιτροπή και ρεκόρ συμμετοχών
Εκθέσεις

100% Hotel Design Awards: Διεθνής διάσταση στην Κριτική Επιτροπή και ρεκόρ συμμετοχών

Το 100% Hotel Show διοργανώνει για 6η συνεχόμενη φορά τα '100% Hotel Design Awards', τα οποία έχουν αναδειχθεί σε καταξιωμένο θεσμό για το ελληνικό ξενοδοχειακό design.

Τα 100% Hotel Design Awards του 100% Hotel Show υποδέχονται στην Κριτική Επιτροπή υψηλού επιπέδου επαγγελματίες της αρχιτεκτονικής και του τουρισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι φετινές συμμετοχές έχουν σπάσει το περυσινό ρεκόρ της διοργάνωσης, δημιουργεί για τους διοργανωτές τη βεβαιότητα ότι φέτος θα είναι η δυναμικότερη ως τώρα χρονιά, η οποία θα επισφραγίσει παράλληλα τον διεθνή χαρακτήρα της διοργάνωσης.

Το 100% Hotel Show διοργανώνει για 6η συνεχόμενη φορά τα “100% Hotel Design Awards”, τα οποία έχουν αναδειχθεί σε καταξιωμένο θεσμό για το ελληνικό ξενοδοχειακό design, με μερικά από τα σημαντικότερα ξενοδοχεία να έχουν συμμετάσχει σε αυτά, ενώ όλα αυτά τα χρόνια, ξεχωριστοί συνεργάτες συμμετείχαν στην Κριτική Επιτροπή. Έχοντας πλέον εδραιωθεί ως ένα από τα δυναμικότερα ανερχόμενα events του αρχιτεκτονικού και ξενοδοχειακού κλάδου και με υψηλά κάθε χρόνο standards σε ό,τι αφορά τη σύνθεση της Κριτικής τους Επιτροπής με διακεκριμένους επαγγελματίες, φέτος κάνουν ένα κομβικό “άνοιγμα” υποδεχόμενα και σπουδαία διεθνή ονόματα του Design. Η απόλυτη αποδοχή και καταξίωση της εκδήλωσης είναι πλέον γεγονός καθώς, εκτός της διεθνούς της διάστασης, φέτος έσπασε και το ρεκόρ συμμετοχών με πάνω από 100 διαγωνιζόμενους.

Στη φετινή κριτική επιτροπή, που απαρτίζεται από ένα mix διακεκριμένων Ελλήνων επαγγελματιών του τουρισμού και της αρχιτεκτονικής, όπως οι κ.κ. Σωτήρης Τσέργας (Block 722) – αρχιτέκτονας, Γιώργος Σπυρίδωνος (re-act) – αρχιτέκτονας, Δημήτρης Ποτηρόπουλος (Potiropoulos+Partners) – αρχιτέκτονας, Μαρία Παραβάντη – δημοσιογράφος, Γαβριήλ Παπαδιώτης (Gavriil Papadiotis-GavriiLux) – φωτογράφος, Μιχάλης Μαυρολέων (A&M Architects) – αρχιτέκτονας, Αλέξανδρος Καψιμάλης (Kapsimalis Architects) – αρχιτέκτονας, έρχονται να προστεθούν και διεθνή ονόματα όπως η Daniela Fantini, CEO της γνωστής εταιρείας Fratelli Fantini Spa, ο γνωστός Σλοβένος αρχιτέκτονας Dean Lah ENOTA, αλλά και ο παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονας Piero Lissoni, που με το γραφείο Lissoni Associati Architect υποστηρίζουν για πρώτη φορά τον θεσμό.

Η διεθνής υπόσταση της κριτικής επιτροπής έρχεται να χαράξει έναν νέο δρόμο για την εξωστρέφεια του διαγωνισμού, ενώ υπογραμμίζει τις σημαντικές ευκαιρίες που θα συναντήσουν τα Ξενοδοχεία αλλά και τα Αρχιτεκτονικά Γραφεία που θα διακριθούν. Φτάνοντας στην πλέον Upgraded χρονιά των 100% Hotel Design Awards, σημαντικό θα είναι και το διαφοροποιημένο concept της Τελετής Απονομής, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στο ανανεωμένο Workshop Stage της Έκθεσης, που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού.

Ο διαγωνισμός 100% Hotel Design Awards βραβεύει κάθε χρόνο επιλεγμένα ξενοδοχεία στις εξής κατηγορίες:

  • Καλύτερο Resort
  • Καλύτερο City Style Ξενοδοχείο
  • Καλύτερη Βίλα
  • Καλύτερο Luxury Apartment
  • Καλύτερο Lobby / Foyer / Reception
  • Καλύτερος Περιβάλλων Χώρος
  • Καλύτερο All Day Restaurant
  • Καλύτερο Κέντρο Ευεξίας
  • Καλύτερο Δωμάτιο & Μπάνιο

Επιπλέον, απονέμονται τρία Ειδικά Βραβεία:

  • Ειδικό βραβείο Boutique Hotel
  • Ειδικό βραβείο για μη υλοποιημένο έργο
  • Βραβείο Κοινού
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024