Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςAIBTM 2013: Αύξηση 40% στους GCOS σε σχέση με το 2012
Εκθέσεις

AIBTM 2013: Αύξηση 40% στους GCOS σε σχέση με το 2012

Η AIBTM αναμένει να προ-προγραμματίσει πάνω από 15.000 συναντήσεις μεταξύ εκθετών και Hosted Buyers κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Ιουνίου 2013.

Η συζήτηση για την AIBTM 2013, την Έκθεση για τα Επιχειρησιακά Ταξίδια & τις Συναντήσεις της Αμερικής, είναι πιο έντονη από ποτέ, καθώς οι εκθέτες εγγράφονται ως συντονιστές ομάδων (GCOS) με ρυθμούς ρεκόρ. Η συμμετοχή και από τις δύο πλευρές, εκθέτες και GCOS, έχει ξεπεράσει τα νούμερα του περασμένου Ιανουαρίου, με τις εγγραφές των GCOs να παρουσιάζουν αύξηση κατά 40%.

“Η πολύχρονη εμπειρία μας στη διοργάνωση εκθέσεων, μας δείχνει ότι οι εκθέτες θέλουν να προσκαλέσουν τους δίκτυο των αγοραστών τους για να συμμετάσχουν στην έκθεση”, δήλωσε ο Michael Lyons, διευθυντής Έκθεσης στην AIBTM. “Το πρόγραμμά μας για τους GCOs τους δίνει τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν τους διοργανωτές για λογαριασμό της AIBTM. Είναι ένα τεράστιο όφελος για τους εκθέτες μας και είναι ενθουσιασμένοι που θα επωφεληθούν από αυτήν την προστιθέμενη αξία”.

Μεταξύ των νέων εκθετών που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί είναι κορυφαία ονόματα στη βιομηχανία MICE, συμπεριλαμβανομένων των United Airlines, Κυβερνητικής Αρχής Τουρισμού και Εκθέσεων του Μονακό, Sustainable Travel/Namibia Tourism, Visit Anchorage, Orient-Express, Sonesta Collection, η Σερβία, η Σαβοΐα και πολλοί άλλοι από όλον τον κόσμο.

Οι επιβεβαιωμένοι GCOS περιλαμβάνουν ονόματα από τον χώρο των επαγγελματικών ταξιδίων, συναντήσεων και κινήτρων, όπως οι: United Airlines, Worldwide Cruise Associates, Certain Inc., Marriott International Inc., Hyatt Hotels & Resorts, Hilton, Wyndham Hotels, Carlson Rezidor Hotel Group, Dolce International, Shangri-La Hotels & Resorts, Starwood Hotels & Resorts Worldwide, InterContinental Hotels Group (IHG), Kuoni Destination Management, Global Cynergies, Melia Hotels International, HelmsBriscoe, Positively Cleveland και πολλοί άλλοι.

“Είμαστε πραγματικά ανυπόμονοι για την τρίτη μας εμφάνιση στην AIBTM”, δήλωσε η Gina Isaacs, Product Marketing Coordinator της Certain, Inc. και GCO στην AIBTM. “Το πρόγραμμα συναντήσεων ένας-προς-έναν σε έναν επιχειρηματικό κόσμο που εξαρτάται από τις επιχειρησιακές σχέσεις, προσθέτει υπολογήσιμη αξία και εξασφαλίζει ότι θα συναντηθούμε με άτομα υψηλής ειδίκευσης, που αναζητούν λύσεις για να οργανώσουν σημαντικές και μεγάλες συναντήσεις και εκδηλώσεις”.

Η AIBTM αναμένει να προ-προγραμματίσει πάνω από 15.000 συναντήσεις μεταξύ εκθετών και Hosted Buyers κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Ιουνίου. Τα ραντεβού αυτά επιβεβαιώνουν ότι οι Hosted Buyers, των οποίων ο συνδυασμένος ετήσιος προϋπολογισμός είναι πάνω από 10,7 δισ. δολ., θα αξιοποιήσουν στο έπακρο το χρόνο τους συναντώντας εκθέτες στους τομείς του ενδιαφέροντός τους.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024