Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΑκυρώνονται WTM London και Travel Forward – Μόνο διαδικτυακά το Νοέμβριο του 2020
Εκθέσεις

Ακυρώνονται WTM London και Travel Forward – Μόνο διαδικτυακά το Νοέμβριο του 2020

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 9-11 Νοεμβρίου, με στόχο να είναι το μεγαλύτερο διαδικτυακό τουριστικό, εμπορικό γεγονός του 2020. Η WTM Virtual θα συμπεριλαμβάνει συναντήσεις one-to-one, συνέδρια, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και speed networking.

Με σημερινή ανακοίνωση, έγινε γνωστό ότι οι WTM London και Travel Forward δε θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, αλλά μόνο και εξ ολοκλήρου διαδικτυακά το Νοέμβριο του 2020.

Ζωντανές εκδηλώσεις είχαν ήδη προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στο ExCeL London (2-4 Νοεμβρίου 2020). Ωστόσο, οι συνεχιζόμενοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί, η επιβολή των απαιτήσεων καραντίνας και οι τοπικοί αποκλεισμοί σε ολόκληρη την Ευρώπη οδηγούν στο γεγονός ότι και τα δύο γεγονότα θα είναι πλήρως εικονικά φέτος.

Ο ανώτερος διευθυντής της WTM London, Simon Press, δήλωσε: “Δυστυχώς, φέτος θα είναι η πρώτη φορά από τότε που ξεκινήσαμε την WTM London το 1980 που δε θα υπάρξει ζωντανή εκδήλωση. Εργαστήκαμε ακούραστα για να οργανώσουμε μια εκδήλωση σε φυσικό χώρο, αλλά ο αυξανόμενος αριθμός ταξιδιωτικών περιορισμών και η αβεβαιότητα σε όλο τον κόσμο σημαίνει ότι δε θα είναι πρακτικό για πολλούς επισκέπτες στο εξωτερικό να παρευρεθούν αυτοπροσώπως. Επιπλέον, η παραμένει αβεβαιότητα σχετικά με τις επιχειρηματικές εκδηλώσεις και τα συνέδρια που επιτρέπονται να πραγματοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η επίσημη προθεσμία για την απόφαση αυτή είναι η 1η Οκτωβρίου. Ωστόσο, χιλιάδες επαγγελματίες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας διεθνώς θα εξακολουθήσουν να είναι σε θέση να συναντηθούν και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους μέσω σε ενός ευρέως φάσματος εικονικών συνεδριών, ώστε να βοηθήσουν τη βιομηχανία να ανακάμψει, να ανοικοδομηθεί και να καινοτομήσει”.

Η WTM Virtual θα πραγματοποιηθεί από 9-11 Νοεμβρίου, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να διοργανώσουν εικονικές συναντήσεις one-to-one για να κλείσουν δουλειές, να παρακολουθήσουν συνεδρίες και στρογγυλά τραπέζια, να συμμετάσχουν σε speed networking  και πολλά άλλα.

Η εικονική έκθεση θα συμπεριλαμβάνει επίσης μια σύνοδο κορυφής για επενδύσεις σε συνεργασία με το ITIC (Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού και Επενδύσεων) και ένα νέο masterclass εργαστήριο και φόρουμ Μάρκετινγκ, σε συνεργασία με την The Five Percent.

Ακόμη, η WTM Virtual θα έχει τέσσερα εικονικές αίθουσες για να φιλοξενήσει διαδικτυακά σεμινάρια και συζητήσεις, συμπεριλαμβανομένου του “Responsible Tourism”.

Με θέμα “Ανθεκτικότητα, Καινοτομία, Ανταπόκριση”, το Travel Forward Virtual θα προσθέσει μια τεχνολογική προσέγγιση για την υποστήριξη της ανάκαμψης της τουριστικής βιομηχανίας. Ο Richard Gayle, διευθυντής Εκδηλώσεων για το Travel Forward είπε: “Το Travel Forward είναι η εκδήλωση που περιλαμβάνει νέες ιδέες και καινοτόμα έργα για να εμπνεύσει τους συμμετέχοντες. Φέτος, η διεξαγωγή του Travel Forward διαδικτυακά, θα μας επιτρέψει να συνδεθούμε ακόμη περισσότερο με παγκόσμιες εταιρείες τεξιδιωτικής τεχνολογίας που θέλουν να προωθηθούν στον κόσμο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το Travel Forward Virtual θα προσφέρει σε όσους συμμετάσχουν όλη την υποστήριξη και τις ιδέες για την ανάκαμψη του τουρισμού και περισσότερες λύσεις για να ξεπεραστεί η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει η ταξιδιωτική βιομηχανία”.

London Travel Week (30 Οκτωβρίου – 5 Νοεμβρίου 2020)
Η London Travel Week θα επιστρέψει διαδικτυακά και αυτή, παρέχοντας στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να μάθουν, να δικτυωθούν και να καινοτομήσουν την εβδομάδα που οδηγεί στην WTM Virtual. Κατά τη διάρκειά της θα προσφέρονται έξι συνεδρίες Speed ​​Networking, ώστε οι εκθέτες, οι εταιρείες και οι προορισμοί να μπορούν να συναντηθούν πριν από την εικονική έκθεση και να δημιουργήσουν επιχειρηματικές συνδέσεις. Η London Travel Week θα προσφέρει επίσης το ιδανικό φόρουμ για τον εορτασμό των επιτευγμάτων αυτών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού μέσω εικονικών τελετών βραβείων, όπως τα World Travel Leaders ’Awards και τα Responsible Tourism Awards.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024