Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΑλλαγή ημερομηνίας για την BIT 2022: 10 έως 12 Απριλίου 2022
Εκθέσεις

Αλλαγή ημερομηνίας για την BIT 2022: 10 έως 12 Απριλίου 2022

Από τώρα και μέχρι τον Απρίλιο, το Παρατηρητήριο της BIT (Bit Observatory) θα είναι ενεργό για να παρακολουθεί την κατάσταση και να εντοπίζει τις καλύτερες λύσεις για την επανεκκίνηση του τομέα.

Η BIT – International Tourism Exchange αλλάζει ημερομηνία: θα μεταφερθεί από τον Φεβρουάριο στην Άνοιξη, από τις 10 έως τις 12 Απριλίου 2022, διατηρώντας τη φόρμουλα του που εξετάζει τουριστικούς προορισμούς στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο και παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη εισερχόμενη και εξερχόμενη προσφορά μέσω των εκθετών του.

Ο τουρισμός βιώνει μια στιγμή αβεβαιότητας. Σε ένα πλαίσιο όπου η πανδημία επηρεάζει τόσο τα ταξίδια τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων αποστάσεων, ο κλάδος εξακολουθεί να επηρεάζεται από τις αποφάσεις διαφόρων κυβερνήσεων και την ατομική συμπεριφορά.

Δεδομένου αυτού του πλαισίου, οι τουριστικοί φορείς, που βλέπουν τη διεθνή έκθεση BIT ως μια μοναδική και προνομιακή ευκαιρία να επιχειρήσουν και να συναντηθούν, ζητούν περισσότερο χρόνο για να επιτρέψουν στον κλάδο να βρει την ισορροπία του και να εντοπίσει τις τάσεις που θα χαρακτηρίσουν τους επόμενους μήνες.

Για αυτό τον λόγο, η BIT θα μεταφερθεί από τον Φεβρουάριο στην Άνοιξη, από τις 10 έως τις 12 Απριλίου 2022, διατηρώντας τη φόρμα της, η οποία εξετάζει τουριστικούς προορισμούς στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο και παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη εισερχόμενη και εξερχόμενη προσφορά μέσω των εκθετών της.

Από τώρα και μέχρι τον Απρίλιο, το Παρατηρητήριο της BIT (Bit Observatory) θα είναι ενεργό για να παρακολουθεί την κατάσταση και να εντοπίζει τις καλύτερες λύσεις για την επανεκκίνηση του τομέα. Αφουγκραζόμενη την αγορά όπως πάντα, η BIT θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τους TOs για να δημιουργήσει μια εκδήλωση σύμφωνα με τις ανάγκες και το τρέχον πλαίσιο. Στόχος είναι να διασφαλιστούν τα υψηλά πρότυπα που προσφέρει η εκδήλωση σε ένα πλαίσιο γεμάτο ευκαιρίες, που οι διοργανωτές ελπίζουν να προσφέρει η Άνοιξη.

Οι ημερομηνίες του Απριλίου επιλέχθηκαν για να επιτρέψουν στους φορείς εκμετάλλευσης να προωθήσουν ενεργά την τουριστική περίοδο παντού. Ως εκ τούτου, η εκδήλωση BIT θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Απριλίου 2022 στο Μιλάνο, στους εκθεσιακούς χώρους Fiera Milano.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024