Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομία'Greece on a Dish', από τον ΕΟΤ και την Aldemar στην ITB Βερολίνου
ITB Berlin

'Greece on a Dish', από τον ΕΟΤ και την Aldemar στην ITB Βερολίνου

Στο Βερολίνο για 4 συνεχείς ημέρες στο περίπτερο του ΕΟΤ ο Executive chef του Ομίλου, κ. Γιώργος Χατζόπουλος σε συνεργασία με τον chef κ. Δημήτρη Ψαλιδάκη, θα παρουσιάσουν κρύα και ζεστά πιάτα, καθώς και live cooking που θα αποπνέουν "άρωμα" Ελλάδας.

ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ITB 2015 – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Για μια ακόμη χρονιά από το περίπτερο του ΕΟΤ η ομάδα των σεφ του Ομίλου Aldemar Resorts θα συμβάλλει στην ανάδειξη του γαστρονομικού προφίλ της Ελλάδας. Από τις 4 έως και τις 8 Μαρτίου στη διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ που πραγματοποιείται στο Βερολίνο, κοινό και δημοσιογράφοι θα απολαύσουν μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Greece on a Dish” που στοχεύει στην προβολή της ελληνικής κουζίνας στο εξωτερικό και έχει σύμμαχο τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, η Aldemar Resorts συνεχίζει να διαγράφει μια δυναμική πορεία με δυνατή παρουσία στις διεθνείς εκθέσεις (Vakantiebeurs 2014, Sial 2014, WTM 2014).

Στο Βερολίνο για 4 συνεχείς ημέρες στο περίπτερο του ΕΟΤ ο Executive chef του Ομίλου, κ. Γιώργος Χατζόπουλος σε συνεργασία με τον chef κ. Δημήτρη Ψαλιδάκη, θα παρουσιάσουν κρύα και ζεστά πιάτα, καθώς και live cooking που θα αποπνέουν “άρωμα” Ελλάδας.

Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, αντιπρόεδρος των Aldemar Resorts, επισημαίνει: “Η γαστρονομία είναι η γλώσσα του κόσμου. Για 6η χρονιά επικοινωνούν χώρες και λαοί γύρω από ένα Ελληνικό τραπέζι με οικοδεσπότη το Sympossio – Greece on a dish. Ευχαριστώ από καρδιάς τόσο την μοναδική ομάδα του Sympossio – Greece on a dish, όσο και τους συνοδοιπόρους μας σε αυτό το όμορφο ταξίδι γεύσεων και συναισθημάτων”.

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από την παρουσίαση στην World Travel Market 2014, στο Λονδίνο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024