Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσεις'How to buy, how to sell', ημερίδα επιμόρφωσης για τον εναλλακτικό τουρισμό στη Ναύπακτο
Ημερίδες

'How to buy, how to sell', ημερίδα επιμόρφωσης για τον εναλλακτικό τουρισμό στη Ναύπακτο

Το NOSTOS Forum απευθύνεται στους φορείς διαχείρισης προορισμών, την ακαδημαϊκή κοινότητα και τους επαγγελματίες και σκοπός του είναι η ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών καθώς και η παρουσίαση των τάσεων στον κλάδο.

H επιμόρφωση, η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων αποτελούν τον στόχο του NOSTOS Forum, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της NOSTOS 2017, της σημαντικότερης εκδήλωσης στην Ελλάδα για τον ελληνικό τουρισμό.

Το NOSTOS Forum είναι ένα διεθνές ετήσιο βήμα επιμόρφωσης, ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για τον ειδικό και εναλλακτικό τουρισμό κάθε μορφής, για τους επαγγελματίες, τους προορισμούς, τους φορείς και την ακαδημαϊκή κοινότητα, με σκοπό την προώθηση, την εξέλιξη και την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών ερευνών και τάσεων στους πιο δυναμικούς νέους τομείς τουρισμού, με στόχο τη βιωσιμότητα και την αειφορία.

Απευθύνεται στους φορείς διαχείρισης προορισμών, την ακαδημαϊκή κοινότητα και τους επαγγελματίες και σκοπός του είναι η ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών καθώς και η παρουσίαση των τάσεων στον κλάδο.

Στη λίστα των ομιλητών περιλαμβάνονται εκπρόσωποι εταιρειών με μεγάλη εμπειρία σε θέματα που αφορούν στον εναλλακτικό τουρισμό και το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για όλα τα ζητήματα που απασχολούν έναν επαγγελματία στο χώρο του εναλλακτικού τουρισμού.

Κεντρικοί ομιλητές στο NOSTOS Forum θα είναι οι κ.κ. Μιχάλης Καβαρατζής (αναπληρωτής καθηγητής Μάρκετινγκ, Πανεπιστήμιο του Lester), Θεόδωρος Μεταξάς (επίκουρος καθηγητής, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Εργαστήριο Τουριστικού Σχεδιασμού, Έρευνας και Πολιτικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) και Jordan Liane (European Ramblers Association, Deutscher Wanderverband).

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024