Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΑνοίγει ο δρόμος για την κατασκευή ενός ακόμη τουριστικού λιμένα στη Λέρο
Υπουργείο Τουρισμού

Ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή ενός ακόμη τουριστικού λιμένα στη Λέρο

Ο υπουργός Τουρισμού, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, υπέγραψε την σύμβαση παραχώρησης και εκμετάλλευσης του αγκυροβολίου τουριστικών σκαφών στον Όρμο Αλίντων Λέρου δυναμικότητας 73 θέσεων ελλιμενισμού, ανοίγοντας τον δρόμο για την υλοποίηση της επένδυσης.

Ένα έργο που συνδέεται άμεσα με την στρατηγική του Υπουργείου Τουρισμού που στόχο έχει την περαιτέρω αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού αλλά και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών, ξεκινάει στη Λέρο.
 
Ο υπουργός Τουρισμού, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, υπέγραψε την σύμβαση παραχώρησης και εκμετάλλευσης του αγκυροβολίου τουριστικών σκαφών στον Όρμο Αλίντων Λέρου δυναμικότητας 73 θέσεων ελλιμενισμού, ανοίγοντας τον δρόμο για την υλοποίηση της επένδυσης με σκοπό την λειτουργία ενός ακόμη τουριστικού λιμένα στο νησί.
 
Το έργο θα δώσει νέα πνοή ανάπτυξης και κρίνεται ως έργο ύψιστης σημασίας για την περιοχή, τους επαγγελματίες, την οικονομική δραστηριότητα και την προσέλκυση επενδυτών ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζει την ήδη ανταγωνιστική θέση της χώρας μας στην Ανατολική Μεσόγειο.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024