Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήAxia Hospitality: Ο παγκόσμιος τουριστικός κλάδος επιλέγει Ελλάδα για το 2017
Τουριστικά καταλύματα

Axia Hospitality: Ο παγκόσμιος τουριστικός κλάδος επιλέγει Ελλάδα για το 2017

Σε διάστημα τριών μηνών η Axia Hospitality συμμετείχε ενεργά σε πέντε πρωτοπόρες, διεθνούς αναγνώρισης εκθέσεις.

“Μία πεποίθηση με μεγάλη αξία για τον ελληνικό τουρισμό άρχισε να δομείται και να εκφράζεται με ποικίλους τρόπους. ‘Greece is the hot destination for 2017’ ήταν η φράση που ακούγαμε από την πλειοψηφία των πρακτόρων του εξωτερικού”, δήλωσε πρόσφατα ο CEO της Axia Hospitality κ. Ιωάννης Κυρίτσης. Η στήριξη και η επιθυμία όλων των ενδιαφερόμενων μελών στο εξωτερικό για ακόμα μεγαλύτερη ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, είναι διάχυτη. Με αφετηρία το Μεξικό, τις επαφές στο Λονδίνο και τις Κάννες, η πεποίθηση αυτή ισχυροποιήθηκε, εκφραζόμενη από εταιρείες με ουσιώδη ρόλο στο τουριστικό κλάδο. Στην Ελλάδα την πεποίθηση αυτή “μεταφέρει” η Axia Hospitality, μία εταιρεία με εξειδίκευση στις πωλήσεις και κρατήσεις τουριστικών καταλυμάτων. Στόχος της είναι να φέρει το τουριστικό προϊόν στη νέα εποχή των υψηλών απαιτήσεων και των αμέτρητων δυνατοτήτων.

Σε διάστημα τριών μηνών η Axia Hospitality συμμετείχε ενεργά σε 5 πρωτοπόρες, διεθνούς αναγνώρισης εκθέσεις. Στην International Luxury Travel Market στο Μεξικό από τις 26- 29 Σεπτεμβρίου, τη World Travel Market στο Λονδίνο 7-9 Νοεμβρίου και σε μία ακόμη έκθεση της International Luxury Travel Market στις Κάννες 5-8 Δεκεμβρίου. Τέλος συμμετείχε και σε δύο ελληνικές εκθέσεις το διάστημα 25-28 Νοεμβρίου, την Greek Tourism Expo (Metropolitan Expo) και την 100% Hotel Show (Mec Παιανίας) παρουσιάζοντας την κοινή υπηρεσία που προσφέρει σε συνεργασία με την εταιρεία Nelios, το Hands Free Hotelier.

Σύμφωνα με την εταιρεία, “το μεγάλο στοίχημα είναι με ποιους τρόπους θα καταφέρουν οι επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού να ανταποκριθούν σε αυτή την αναδυόμενη προοπτική και να εκμεταλλευτούν την αυξανόμενη ζήτηση. Το γεγονός αυτό παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις αν λάβουμε υπόψη την επέκταση της τουριστικής περιόδου αλλά και την τουριστική απομόνωση που όπως ήδη όλα δείχνουν θα αντιμετωπίσει η Τουρκία, λόγω των εσωτερικών της προβλημάτων”.

Η Axia Hospitality έχει στόχο με τη νέα χρονιά τη συμμετοχή σε ακόμα τρεις εκθέσεις διεθνούς βεληνεκούς (Άμπου Ντάμπι , Ντουμπάι, Ιταλία), συνεχίζοντας την αντιπροσώπευση των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων της και του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024