Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑξιολόγηση των Cactus Royal και Cactus Beach για το πρότυπο πιστοποίησης 'We do local'
Ξενοδοχεία

Αξιολόγηση των Cactus Royal και Cactus Beach για το πρότυπο πιστοποίησης 'We do local'

Με την απόκτηση του πιστοποιητικού και με το διακριτικό σήμα “We do local” τα ξενοδοχεία Cactus δηλώνουν έμπρακτα την απόλυτη υιοθέτηση της φιλοσοφίας του ¨Πράττουμε Τοπικά¨.

Για ακόμη μία χρονιά η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης ΑΕ και πιο συγκεκριμένα τα ξενοδοχεία Cactus Royal και Cactus Beach θα αξιολογηθούν από τον επιθεωρητή του πρότυπου Πιστοποίησης “We do local” για την συμμόρφωση των ξενοδοχείων με τα κριτήρια που έχουν τεθεί από το πρότυπο. 

 

 
Με την απόκτηση του πιστοποιητικού και με το διακριτικό σήμα “We do local” τα ξενοδοχεία Cactus δηλώνουν έμπρακτα την απόλυτη υιοθέτηση της φιλοσοφίας του ¨Πράττουμε Τοπικά¨. 
 
Η ενίσχυση της τοπικής παραγωγής και οικονομίας, η υποστήριξη του εγχώριου εργατικού δυναμικού, η προστασία του περιβάλλοντος και η στήριξη της τοπικής κοινωνίας, η προβολή του τόπου μέσα από τα ήθη και τα έθιμα του αλλά και η μοναδική φιλοξενία αποτελούν μόνο λίγα από εκείνα τα χαρακτηριστικά τα οποία υποστηρίζει και ενισχύει το “We do local” μέσα από τις επιχειρήσεις. 
Αποτελεί μεγάλη χαρά για τα Cactus Hotels που, μέσω του συγκεκριμένου πρότυπου πιστοποίησης, δίνεται η δυνατότητα σε ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις να υιοθετούν μέρα με την μέρα την φιλοσοφία του ¨Πράττουμε Τοπικά¨ και να μπορούν να δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη τους να βιώνει την φιλοξενία στην πιο αυθεντική μορφή της, να βλέπει, να μυρίζει και να γεύεται το τοπικό στοιχείο. 

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024