Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΕκδήλωση για τον αγροτουρισμό στα πλαίσια της 16ης Έκθεσης Αγροτουρισμού Επιδαύρου
Αγροτουρισμός

Εκδήλωση για τον αγροτουρισμό στα πλαίσια της 16ης Έκθεσης Αγροτουρισμού Επιδαύρου

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα 'Κριτήρια Ένταξης στον Τουρισμό Υπαίθρου – Αγροτουρισμό', στο πλαίσιο της 16ης Έκθεσης Αγροτουρισμού Επιδαύρο παρακολούθησαν ενδιαφερόμενοι από διάφορους τομείς, όπως θεσμικοί φορείς και επαγγελματιών του τουρισμού της Πελοποννήσου.

Το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ξενοδοχείο Verdelis – Inn στην παραλία της Αρχαίας Επιδαύρου ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Κριτήρια Ένταξης στον Τουρισμό Υπαίθρου – Αγροτουρισμό”, στο πλαίσιο της 16ης Έκθεσης Αγροτουρισμού Επιδαύρου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Επιδαύρου και το Σύνδεσμο Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος (Σ.Ε.ΑΓ.Ε.) και έτυχε μεγάλης υποδοχής, καθώς την παρακολούθησαν ενδιαφερόμενοι από διάφορους τομείς, όπως θεσμικοί φορείς και επαγγελματιών του τουρισμού της Πελοποννήσου.

Ο Σύνδεσμος Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος (Σ.Ε.ΑΓ.Ε.), με την ταυτόχρονη σύμπραξη της ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, καθώς και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αγροτουρισμού EuroGites, απέδειξε ότι διαθέτει αποδεδειγμένη εμπειρία, γνώση και όραμα για όλα τα θέματα που αφορούν και απασχολούν το χώρο του αγροτουρισμού και έθεσε ως εκ τούτου, τις βάσεις για μια εποικοδομητική και αποτελεσματική πρωτοβουλία ανάπτυξης και προώθησης των αναγκών και στόχων του τουρισμού υπαίθρου – αγροτουρισμού.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης, συνεχίστηκαν με ειδικό αφιέρωμα στο τυρί και της τεχνικές παραγωγής – πήξης  του, με μουσικοχορευτικές παραστάσεις από τοπικούς συλλόγους και εκδηλώσεις μαγειρικής από πολιτιστικούς συλλόγους της Πελοποννήσου, με ειδικό αφιέρωμα στα ζυμαρικά (τραχανάς – χυλοπίτες) και τις τεχνικές παραγωγής τους.

Την Παρασκευή 2, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις μαγειρικής, αφιερώματα στην κεραμική και λαϊκή τέχνη, μουσικοχορευτικές παραστάσεις και τέλος η “Γιορτή του Ψαριού”, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ψαράδων Επιδαύρου.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

09/02/2023
08/02/2023
07/02/2023
06/02/2023
03/02/2023
02/02/2023