Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΈκθεση 'Ελλάδος Γεύση' τον Νοέμβριο, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας
Εκθέσεις

Έκθεση 'Ελλάδος Γεύση' τον Νοέμβριο, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας

Η εταιρεία Alfa Expo διοργανώνει, από τις 27 έως τις 30 Νοεμβρίου, την έκθεση 'Ελλάδος Γεύση'.

Με τρία βασικά συστατικά, τη γαστρονομία, τον τουρισμό και τον πολιτισμό, η εταιρεία Alfa Expo πραγματοποιεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό από τις 27 έως τις 30 Νοεμβρίου, την έκθεση “Ελλάδος Γεύση“.

Για τέσσερις μέρες, η διοργανώτρια εταιρεία υπόσχεται ότι Ελλάδα θα βρίσκεται στο πιάτο μας. Live μαγειρική από γνωστούς σέφ, Επιχειρήσεις με παραδοσιακά τρόφιμα και ποτά, Κεντρικό Παντοπωλείο και Ελληνικό Μπαρ, εκθέσεις φωτογραφίας και προβολές ταινιών, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, επαγγελματικές συναντήσεις, ημερίδες για success stories και συνέδριο για την Περιφερειακή Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα είναι όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της έκθεσης.

“Με την έκθεση ‘Ελλάδος Γεύση’ ερχόμαστε πιο κοντά στις ελληνικές περιφέρειες περισσότερο ως εντόπιοι και λιγότερο ως τουρίστες”, υποστηρίζει η διοργανώτρια, Alfa Expo.

“Στην ‘Ελλάδος Γεύση’ πραγματοποιείται μια συλλογική προσπάθεια από τις Περιφέρειες της Ελλάδας, τις επιχειρήσεις και κυβερνητικά όργανα:

  • Να προσελκύσουμε περισσότερους επισκέπτες στην Περιφέρειά μας
  • Να αυξήσουμε το εισόδημά μας ως επιχείρηση και
  • Να αναδείξουμε όλες τις ευκαιρίες που θα έχει η επιστροφή και επίσκεψη στον τόπο μας”.

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024