Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕλληνική επιχειρηματική αποστολή με B2B συναντήσεις για τον εναλλακτικό τουρισμό στη Βαρσοβία
Εναλλακτικός τουρισμός

Ελληνική επιχειρηματική αποστολή με B2B συναντήσεις για τον εναλλακτικό τουρισμό στη Βαρσοβία

Στο πλαίσιο της 5ης Έκθεσης τουρισμού της Ελλάδας 'Grecka Panorama' στις 7-8 Δεκεμβρίου στην Βαρσοβία, North Events και Outgoing Poland για πρώτη φορά θα παρουσιάσουν εξειδικευμένες τουριστικές υπηρεσίες για τη χώρα μας, σε buyers από τη Βαρσοβία και γειτονικές πόλεις.

Η North Events, αποκλειστική διοργανώτρια της μοναδικής έκθεσης για την Ελλάδα “Grecka Panorama” από το 2015 στην Πολωνία, σε στρατηγική συνεργασία με την Outgoing Poland – την μοναδική εξειδικευμένη εταιρία σε διοργάνωση επιχειρηματικών εκδηλώσεων για τον τουρισμό – με εμπειρία 13 ετών, θα υλοποιήσουν το 1ο εξειδικευμένο B2B πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων για ειδικούς κλάδους του ελληνικού τουρισμού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της 5ης Έκθεσης τουρισμού της Ελλάδας “Grecka Panorama” στις 7-8 Δεκεμβρίου στη Βαρσοβία, οι δύο εταιρείες συνδιοργανώνουν μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές εκδηλώσεις καθ’ότι για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν εξειδικευμένες τουριστικές υπηρεσίες για τη χώρα μας, σε buyers από την Βαρσοβία, αλλά και γειτονικές πόλεις. Οι Β2Β συναντήσεις πραγματοποιούνται στις 6 Δεκεμβρίου στο κεντρικό ξενοδοχείο Radisson Blu Sobieski Warsaw, και έχουν στόχο την ανάδειξη και δημιουργία νέων συνεργασιών. Παρουσία στις συναντήσεις θα έχουν φορείς και ενώσεις του Πολωνικού τουρισμού, ενώ η εκδήλωση απευθύνεται συνολικά στο 57% των Πολωνών τουριστών, και καλύπτει το 81,4% των πωλήσεων τουριστικών πακέτων/ υπηρεσιών.

Οι τομείς για τους οποίους η ζήτηση παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξημένη – στον αντίποδα του all-inclusive μοντέλου και των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων – είναι ο γαστρονομικός τουρισμός, ο θρησκευτικός τουρισμός, ο καταδυτικός τουρισμός, δραστηριότητες υπαίθρου όπως περιπατητικός τουρισμός και αναρρίχηση, ο ιαματικός τουρισμός, ο οινοτουρισμός, ο θαλάσσιος τουρισμός, και ο αγροτουρισμός (ιδιαίτερα καταλύματα και βίλλες).

Ενώ η αύξηση του εισερχόμενο Πολωνού επισκέπτη παρουσιάζει σταθερή άνοδο τα τελευταία 4 και πλέον έτη, – και η Ελλάδα παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση – είναι σαφές ότι η αγορά της Πολωνίας προσανατολίζεται πλέον σε περισσότερες εναλλακτικές μορφές τουρισμού, με πρώτο προορισμό στην προτίμησή τους – έτσι κι αλλιώς – την Ελλάδα.

Ο Πολωνός επισκέπτης αναζητά νέες εμπειρίες, και δεν επιλέγει με κύριο κριτήριο την τιμή. Οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις (DMCs, Travel Agents, Travel Specialists, Καταλύματα) καλούνται να παρουσιάσουν ένα τουριστικό προϊόν προσανατολισμένο στην δημιουργία μοναδικών εμπειριών και συμφέρουσας τιμής, ενώ παράλληλα το βιοτικό επίπεδο και η καταναλωτική δαπάνη του μέσου Πολωνού παρουσιάζει σταθερή αύξηση.

Οι εγγραφές στο 1ο B2B Ειδικού Τουρισμού της Grecka Panorama έχουν ξεκινήσει από τον Ιούνιο και ολοκληρώνονται στις αρχές Οκτωβρίου – λόγω αυξημένης ζήτησης.

  • 5η Έκθεση Grecka Panorama & Greek Food Show
  • 7-8 Δεκεμβρίου 2019, Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας PGE Narodowy
  • 1ο B2B Πρόγραμμα Επιχειρηματικών Συναντήσεων για τον Εναλλακτικό Τουρισμό
  • 6 Δεκεμβρίου 2019, Radisson Blu Sobieski Warsaw

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

06/02/2023
03/02/2023
02/02/2023
01/02/2023
31/01/2023