Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΕλληνική συμμετοχή στην έκθεση Tastes of Europe
Διεθνής έκθεση

Ελληνική συμμετοχή στην έκθεση Tastes of Europe

Ελληνική παρουσία στα εγκαίνια της διεθνούς έκθεσης 'Tastes of Europe' το τριήμερο 28–30 Σεπτεμβρίου με εθνικό περίπτερο, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στη Σόφια και σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Βουλγαρίας.

Η διεθνής έκθεση “Tastes of Europe” θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια, στο NDK (National Palace of Culture) από τις 24 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, υπό την αιγίδα του βουλγαρικού Υπουργείου Γεωργίας και Τροφίμων, το οποίο κατά την έναρξη της έκθεσης (24.09.2012) θα διοργανώσει εκδήλωση σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Σόφια με θέμα “50 Έτη Κοινής Ευρωπαϊκής Αγροτικής Πολιτικής”. Η ελληνική συμμετοχή γίνεται και σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Βουλγαρίας.

Σκοπός της διοργανώτριας εταιρείας, ExpoTeam, είναι η προβολή πρόσφατων προϊόντων και επιτευγμάτων στον τομέα της γεωργίας και της βιομηχανίας τροφίμων στη Βουλγαρία και την Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζονται, μεταξύ άλλων, εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, επίδειξης μαγειρικής, διανομή προϊόντων κ.λπ. από χώρες της Ευρώπης, που θα διαθέτουν δικό τους περίπτερο και τους σεφ που θα τις εκπροσωπήσουν. Θα διανέμεται επίσης πληροφοριακό υλικό, ενώ η έκθεση θα διανθίζεται από πολιτιστικές εκδηλώσεις. Πέρα από τις εθνικές συμμετοχές, οι εταιρείες μπορούν επί πληρωμή να έχουν και δική τους ξεχωριστή συμμετοχή στην εκδήλωση.

Μεταξύ των εθνικών συμμετοχών περιλαμβάνεται και η ελληνική. Συγκεκριμένα, προγραμματίζεται η παρουσία της χώρας μας (στα εγκαίνια της έκθεσης και το τριήμερο 28–30/9) με εθνικό περίπτερο, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στη Σόφια. Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία της Ελλάδας στην εκδήλωση, ελληνικές εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων/ποτών και επιθυμούν να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή, προσφέροντας προϊόντα τους, μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στη Σόφια για περισσότερες πληροφορίες.

Παράλληλα, είναι ευπρόσδεκτη και η αυτοπρόσωπη παρουσία εκπροσώπων των εταιρειών στο ελληνικό περίπτερο, ώστε να επιτυγχάνεται αποτελεσματικότερα η προβολή/προώθηση των προϊόντων τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024