Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕπέκταση και αναβάθμιση του Paros Agnanti Resort της Lamway Hotel Management Group
Ξενοδοχεία

Επέκταση και αναβάθμιση του Paros Agnanti Resort της Lamway Hotel Management Group

Όλες οι νέες Superior σουίτες του Paros Agnanti Resort, με θέα στους γύρω λόφους της Παροικιάς και στον κόλπο του Κριού, προσφέρουν εκπληκτική θέα στο Αιγαίο και την πρωτεύουσα του νησιού.

Το Paros Agnanti Resort, μέλος της γνωστής εταιρίας διαχείρισης ξενοδοχείων, ‘Lamway Hotel Management Group‘, αναβαθμίστηκε σε 5* μετά την επέκταση του σε 2 ολοκαίνουργια κτίρια, και την ολοκλήρωση της κατασκευής 11 σουιτών. Οι καινούργιες σουίτες διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες και υπόσχονται στους επισκέπτες τους ασύγκριτες στιγμές πολυτέλειας και αισθητικής.
 
Όλες οι νέες Superior σουίτες του Paros Agnanti Resort, με θέα στους γύρω λόφους της Παροικιάς και στον κόλπο του Κριού, προσφέρουν εκπληκτική θέα στο Αιγαίο και την πρωτεύουσα του νησιού. Οι έντεκα πισίνες υπερχείλισης έχουν θέα στη θάλασσα ενώ οι ενσωματωμένες ξαπλώστρες επιπλέουν πάνω από το νερό της πισίνας.

 

Οι επισκέπτες του χώρου μπορούν να απολαύσουν το πρωινό τους στις ιδιωτικές βεράντες τους, ενώ το ξενοδοχείο μπορεί να οργανώσει δείπνο με κεριά στην πισίνα του δωματίου, όπου το νερό αλλάζει χρώματα ακολουθώντας τις αποχρώσεις του κυκλαδικού ουρανού κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος.
 
Το μενού εστιατορίου του ξενοδοχείου, παραμένει πιστό στην αυθεντική γαστρονομική παράδοση της Ελλάδας, προσφέροντας αυθεντική ελληνική-μεσογειακή κουζίνα, σύμφωνα με τα πρότυπα ενός ξενοδοχείου 5*, με δημιουργικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Όλα τα πιάτα αρωματίζονται με βότανα και αρωματικά από τον κήπο του ξενοδοχείου και όλα τα υλικά προέρχονται από τοπικούς προμηθευτές.

 

Το Paros Agnanti Resort, πάντα αφοσιωμένο στους πιστούς του φίλους και νέους επισκέπτες του από όλες τις γωνιές του κόσμου, βάζει κάθε καλοκαίρι πιο ψηλά τον πήχη, κερδίζοντας το στοίχημα για τις υψηλές προσδοκίες των επισκεπτών του.
 
Η διοίκηση και το προσωπικό θα είναι ευτυχείς να καλωσορίσουν τους επισκέπτες στο Paros Agnanti Resort το καλοκαίρι του 2017, υποσχόμενο ανεπανάληπτες διακοπές και αξέχαστες αναμνήσεις.

 

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024