Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΕΤΑΔ: Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά
Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου

ΕΤΑΔ: Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά

Η ΕΤΑΔ σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι καταγράφει κάθε κατηγορία ακινήτων και κάνει έλεγχο όλων των παραχωρήσεων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρούνται οι συμβατικοί όροι που εξασφαλίζουν τα προβλεπόμενα έσοδα για το Ελληνικό Δημόσιο.

Η ΕΤΑΔ απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» (24/12/2015) επισημαίνει τα εξής:
 
Η ΕΤΑΔ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι πουλά ακατοίκητα νησιά. Η νέα διοίκηση της ΕΤΑΔ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, που είναι  η καλύτερη διαχείριση και αξιοποίηση της περιουσίας της, έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι με εντατικούς ρυθμούς την καταγραφή της δημόσιας περιουσίας. Στο πλαίσιο αυτό, καταγράφει κάθε κατηγορία ακινήτων (αστικά, αγροτεμάχια, εκτός σχεδίου, νησιά) και κάνει έλεγχο όλων των παραχωρήσεων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρούνται οι συμβατικοί όροι που εξασφαλίζουν τα προβλεπόμενα έσοδα για το Ελληνικό Δημόσιο.
 
Ο πενταετής σχεδιασμός αξιοποίησης ακινήτων της ΕΤΑΔ γίνεται και θα γίνεται πάντα με πλήρη διαφάνεια, δημοσιότητα και νομιμότητα, ακολουθώντας όλους τους κανόνες και τις διαγωνιστικές διαδικασίες που προβλέπονται σχετικά.
 
Η ΕΤΑΔ παρά τα όποια δημοσιεύματα θα συνεχίσει να λειτουργεί σε υψηλούς ρυθμούς με την αδιαμφισβήτητη τεχνογνωσία του προσωπικού της για τη διασφάλιση και αξιοποίηση (χωρίς εισαγωγικά) της ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου.

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024