Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕξαγορά της μεγαλύτερης σουηδικής ξενοδοχειακής αλυσίδας από την Best Western
Ξενοδοχία

Εξαγορά της μεγαλύτερης σουηδικής ξενοδοχειακής αλυσίδας από την Best Western

Οι δύο όμιλοι αναφέρουν ότι η κίνηση αυτή "θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των αλυσίδων και θα δημιουργήσει μια ισχυρότερη πλατφόρμα για να προωθηθεί η ανάπτυξη της βιομηχανίας της διανομής, της ψηφιοποίησης, των πελατειακών σχέσεων και των αγορών".

Ο όμιλος Best Western Hotels & Resorts εξαγόρασε τον σουηδικό κολοσσό Sweden Hotels, τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα της Σουηδίας.
 
Η συμφωνία δίνει στη Sweden Hotels πρόσβαση στη σύγχρονη ψηφιακή πλατφόρμα, στο σύστημα διανομής και στα προγράμματα πιστότητας της Best Western.
 
Οι δύο όμιλοι αναφέρουν ότι η κίνηση συτή “θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των αλυσίδων και θα δημιουργήσει μια ισχυρότερη πλατφόρμα για να προωθηθεί η ανάπτυξη της βιομηχανίας της διανομής, της ψηφιοποίησης, των πελατιακών σχέσεων και των αγορών“.
 
Η νέα ονομασία που θα έχει αυτός ο πλέον ενοποιημένος όμιλος, τα Best Western och Sweden Hotels θα προσφέρουν 135 ξενοδοχεία στη Σουηδία και συνολικά 180 ξενοδοχεία σε ολόκληρη τη Σκανδιναβία.
 
Η συγχώνευση με την Best Western σημαίνει ότι είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε στα ξενοδοχεία ακόμη καλύτερη υποστήριξη από άποψη διανομής, μάρκετινγκ, αγορών και πωλήσεων“, δήλωσε η Jenny B. Larsson, πρόεδρος της ομάδας των Sweden Hotels. 
 
Ο Johan Kukacka, διευθύνων σύμβουλος της Best Western στη Σκανδιναβία, δήλωσε ότι η εξαγορά ήταν μια στρατηγικά σημαντική συμφωνία και μια λογική εξέλιξη.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

03/02/2023
02/02/2023
01/02/2023
31/01/2023
30/01/2023