Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΓιάννης Ιωαννίδης: Εναντίον της πώλησης του ΟΛΘ
Λιμένες

Γιάννης Ιωαννίδης: Εναντίον της πώλησης του ΟΛΘ

Στην περίπτωση που εκλεγεί περιφερειάρχης ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης δήλωσε ρητά ότι 'δεν περνά η πώληση του ΟΛΘ'.

Σε ανακοίνωση του στο Τύπο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας της ΝΔ κ. Γιάννης Ιωαννίδης δήλωσε ότι σε περίπτωση εκλογής του η πώληση της διαχείρισης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης από το ΤΑΙΠΕΔ δε θα περάσει, εκφράζοντας έτσι την κάθετη διαφωνία του με τα σχέδια του ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση του λιμανιού της συμπρωτεύουσας. Το σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ προβλέπει την πώληση του 67% των μετοχών του ΟΛΘ.
 
Είμαστε σαφώς κατά της πώλησης, καθώς αυτή δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση την ενδεδειγμένη λύση για την πόλη» συμπλήρωσε ο κ. Ιωαννίδης. Αντίθετα ο υποψήφιος περιφερειάρχης τάχθηκε υπέρ της εφαρμογής του μοντέλου COSCO που εφαρμόστηκε για το λιμάνι του Πειραιά.
 
Το μοντέλο αυτό, όπως εφαρμόστηκε πριν από 8 χρόνια από την κυβέρνηση Καραμανλή ήταν πετυχημένο, γεγονός που σήμερα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, παρόλο που τότε πολλοί ήταν αντίθετοι. Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός να εφαρμόζεται διαφορετικό μοντέλο στην Αττική και διαφορετικό στη Θεσσαλονίκη, και να βγαίνει έτσι ζημιωμένη η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία γενικότερα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωαννίδης.
 
Και προειδοποίησε: “Πρέπει να κινηθούμε δυναμικά και αποφασιστικά, για να διεκδικήσουμε για τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία αυτά που δικαιούται. Μπορώ να βεβαιώσω, ότι αυτό ακριβώς θα πράξουμε“.
 
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024