Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileH Eyewide ανέλαβε τη διαδικτυακή διαχείριση του Kahlua Hotel & Suites
Ξενοδοχεία

H Eyewide ανέλαβε τη διαδικτυακή διαχείριση του Kahlua Hotel & Suites

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας η Eyewide προσφέρει ένα ολιστικό πακέτο υπηρεσιών digital marketing και διαχείρισης online πωλήσεων στο ξενοδοχείο.

Μια νέα συνεργασία ανάμεσα στο Kahlua Hotel & Suites και την Eyewide ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι: Η Eyewide, το βραβευμένο digital marketing agency με έδρα το Ηράκλειο, ανέλαβε τη διαδικτυακή διαχείριση του ξενοδοχείου που καταλαμβάνει στρατηγική θέση στο Λιμάνι Χερσονήσου.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας η Eyewide προσφέρει ένα ολιστικό πακέτο υπηρεσιών digital marketing και διαχείρισης online πωλήσεων στο ξενοδοχείο. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του νέου responsive website του, υπηρεσίες Social Media Marketing και Performance Marketing (Google Ads, Facebook Ads) revenue management, ανάλυση ανταγωνισμού, στρατηγική τιμών, reporting σε επίπεδο πωλήσεων και μάρκετινγκ κ.ά. 

Το νέο website του ξενοδοχείου σχεδιάστηκε ώστε να αντανακλά τo μοντέρνο design και τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του Kahlua Hotel & Suites. Μία από τις καινοτομίες που εισήγαγε η Eyewide είναι το ξεχωριστό booking engine για την exclusive υπηρεσία που παρέχει το ξενοδοχείο, τα Kahlua Rooftop Jacuzzi.

Η Eyewide σχεδίασε και πρότεινε όλη την πωλησιακή και ψηφιακή στρατηγική του ξενοδοχείου βάσει της πολύχρονης εμπειρίας της και με γνώμονα τις τελευταίες τάσεις του Hotel Internet Marketing. Όλα τα τμήματα της εταιρείας συνεργάστηκαν για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα, με ενιαία αισθητική, με δυναμικό χαρακτήρα και με επίκεντρο τον χρήστη, με απώτερο σκοπό την αύξηση της αναγνωρισιμότητας (branding) του ξενοδοχείου, των εσόδων του, του ADR (Average Daily Rates) και φυσικά των direct bookings.

Μέσα από την ολιστική αυτή προσέγγιση το Kahlua Hotel & Suites αποκτά μια δυναμική ψηφιακή παρουσία η οποία του προσφέρει συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά.

To Kahlua Hotel & Suites είναι ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων που βρίσκεται σε προνομιούχα θέση στον Λιμένα Χερσονήσου, δίπλα στη θάλασσα. Τα δωμάτια και οι σουίτες του έχουν μοντέρνο σχεδιασμό και σύγχρονες ανέσεις, ενώ το ομώνυμο beach bar του ξενοδοχείου είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές διασκέδασης στη Χερσόνησο.

Η Eyewide Digital Marketing δραστηριοποιείται από το 2008 στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ, με ειδίκευση στον χώρο του τουρισμού. Προσφέρει όλο το φάσμα υπηρεσιών digital marketing (web design & development, social media marketing, performance marketing, SEO), ενώ αναλαμβάνει και τις online πωλήσεις ξενοδοχείων. Είναι μέλος του ΣΕΤΕ και Premier Google Partner.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024