Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ BookOnlineNow εισάγει το Online Payment Suite
Τεχνολογία

Η BookOnlineNow εισάγει το Online Payment Suite

Μέσω της νέας της υπηρεσίας Online Payment Suite, η Bookonlinenow προσφέρει στα ξενοδοχεία μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση της πληρωμής όλων των online κρατήσεών τους, συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων μέσω της μηχανής κρατήσεων και όλες τις κρατήσεις που προέρχονται από τους ΟΤΑ μέσω του Channel Manager.

Η BookOnlineNow αποτελεί ένα από τα γνωστότερα booking engine διεθνώς, με ελληνικό και διεθνές πελατολόγιο. Μέσω της νέας υπηρεσίας Online Payment Suite, η BookOnlineNow συμμορφώνεται πλήρως με τις νέες απαιτήσεις της Οδηγίας PSD2 ενώ συγχρόνως προσφέρει στα ξενοδοχεία μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση της πληρωμής όλων των online κρατήσεών τους, συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων μέσω της μηχανής κρατήσεων και όλες τις κρατήσεις που προέρχονται από τους ΟΤΑ μέσω του Channel Manager.

Η BookOnlineNow προσπαθεί να διασφαλίσει ότι όλες οι ολοκληρωμένες λύσεις πληρωμών (Payment Gateway) με τις οποίες συνεργάζεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό είναι συμβατές με το PSD2.

Το BON OPS είναι μια ολοκληρωμένη λύση με στόχο την επίλυση όλων των προβλημάτων σχετικά με τις χρεώσεις των απευθείας κρατήσεων από την μηχανή κρατήσεων του ξενοδοχείου αλλά παράλληλα αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για την σωστή και άμεση διαχείριση των πληρωμών όλων των online κρατήσεων”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντίνος Δούκας, CEO της BookOnlineNow.

Τι είναι η οδηγία PSD2
Μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις στην Ε.Ε. στο χώρο των πληρωμών και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών διαχείρισης χρήματος είναι η οδηγία για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες πληρωμών, γνωστή ως PSD2 (Payment Service Directive). Η νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία (PSD2) τίθεται σε ισχύ από τις 14 Σεπτεμβρίου 2019 και θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στα πρότυπα ασφάλειας για τις συναλλαγές πληρωμών.

Σύμφωνα με την PSD2, τα στοιχεία της κάρτας δε θα είναι πλέον αρκετά για να γίνει η χρέωση, και θα απαιτείται επιπλέον έλεγχος για την έγκριση της συναλλαγής. Η PSD2 στοχεύει στη μείωση της απάτης και στην ασφαλέστερη ηλεκτρονική πληρωμή, απαιτώντας από τους τελικούς πελάτες να πραγματοποιούν μια επιπλέον ισχυρή πιστοποίηση πελατών, γνωστή ως SCA (Strong Customer Authentication) για την ολοκλήρωση της πληρωμής. Ο έλεγχος SCA αφορά στη χρήση επιπρόσθετου τεκμηρίου, όπως ενός κωδικού ασφαλείας μιας χρήσης που θα αποστέλλεται με SMS ή μέσω mobile app στο χρήστη, κατά την πληρωμή με κάρτα.

Ως αποτέλεσμα, όταν κάποιος χρεώνει (ή εξουσιοδοτεί) μια κάρτα που δεν υπάρχει φυσικά ή χρεώνει κάρτες εξ αποστάσεως, θα πρέπει να εκτελέσει αυστηρή πιστοποίηση πελατών (SCA). Αυτό σημαίνει ότι οι ηλεκτρονικές πληρωμές των επισκεπτών ενδέχεται να επηρεαστούν εάν οι μέθοδοι πληρωμής δεν είναι συμβατές εγκαίρως.

Ως πάροχος τεχνολογίας, η εταιρεία BookOnlineNow προσφέρει έξυπνες, καινοτόμες λύσεις (Booking Engine, Channel Manager, Maximize Conversion και Optimize Revenue) που βοηθούν τους πελάτες της να επιτύχουν τους στόχους τους και προσπαθεί συνεχώς να το κάνει ακούγοντας προσεκτικά τις ανάγκες τους και τις ειδικές απαιτήσεις της αγοράς. Η εταιρεία -που έχει έδρα για τις ευρωπαϊκές της δραστηριότητες την Αθήνα- προσφέρει ακόμη 24ωρο Customer Support 7 ημέρες την εβδομάδα από ομάδα επαγγελματιών σε 8 γλώσσες (Αγγλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Γαλλικά, Ιταλικά Αραβικά, Γερμανικά και Ελληνικά).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024