Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ έκθεση 'Ελλάδος Γεύση', από 15 έως 18 Απριλίου 2016
Εκθέσεις

Η έκθεση 'Ελλάδος Γεύση', από 15 έως 18 Απριλίου 2016

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης 'Ελλάδος Γεύση' θα πραγματοποιηθούν, εκτός των άλλων, ομιλίες με θέμα success stories, συνέδριο για την Περιφερειακή Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα, καθώς και ημερίδα με θέμα την Καινοτομία και Μηχανική Τροφίμων.

Με τρία βασικά συστατικά, που είναι η γαστρονομία, ο τουρισμός και ο πολιτισμός, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου πραγματοποιείται από τις 15 έως τις 18 Απριλίου η έκθεση “Ελλάδος Γεύση”.

Ένα σκηνικό μιας άλλης Ελλάδας περιμένει όλους τους επισκέπτες για να γευθούν παραδοσιακά προϊόντα μαγειρεμένα από τους καλύτερους σεφ σερβιρισμένα στην πλατεία του χωριού. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης “Ελλάδος Γεύση” θα πραγματοποιηθούν live μαγειρική από γνωστούς σέφ, επαγγελματικές B2B συναντήσεις, Ελληνικό Παραδοσιακό Παντοπωλείο και Ελληνικό Μπαρ, εκθέσεις φωτογραφίας και προβολές ταινιών, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, ομιλίες με θέμα success stories, συνέδριο για την Περιφερειακή Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα, καθώς και ημερίδα με θέμα την Καινοτομία και Μηχανική Τροφίμων.

Η Έκθεση “Ελλάδος Γεύση”, υπό τη διοργάνωση της εταιρείας Alfa Expo, πραγματοποιείται με τη στήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και του Δήμου Περιστερίου. Επίσης,τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024