Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ ITB India μετατρέπεται σε 'υβριδική' έκθεση το 2021
Εκθέσεις

Η ITB India μετατρέπεται σε 'υβριδική' έκθεση το 2021

Η εικονική εκδήλωση της ITB India, πέντε ημέρες αργότερα από τη φυσική, θα συμπληρώνει τη ζωντανή εκδήλωση. Η TT Warsaw μεταφέρεται για τον επόμενο χρόνο, από 25 έως 27 Νοεμβρίου 2021.

Οι διοργανωτές της ITB India ανακοίνωσαν την υιοθέτηση ενός υβριδικού μοντέλου διεξαγωγής της ITB India 2021. Η επερχόμενη έκθεση θα είναι ένας συνδυασμός ζωντανής εκδήλωσης (έκθεση σε φυσικό χώρο) στις 7-9 Απριλίου 2021, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Βομβάης, στην Ινδία, και ένα εικονικό γεγονός, πέντε ημέρες αργότερα, στις 15 και 16 Απριλίου 2021.

Η εκδήλωση θα είναι μεταξύ των πρώτων εκθέσεων στην Ινδία που υιοθετούν αυτό το υβριδικό μοντέλο. Η ζωντανή εκδήλωση θα υποδεχθεί περισσότερους από 8.000 συμμετέχοντες, πάνω από 400 εκθέτες και 500 αγοραστές και πάνω από 150 κορυφαίους ομιλητές. Η εικονική εκδήλωση έχει ρυθμιστεί να συμπληρώνει τη ζωντανή εκδήλωση φέρνοντας κοντά ενα πολύ ευρύτερο κοινό και θα συνοδεύεται από ψηφιακές καινοτομίες για τη βελτίωση της εμπλοκής και της συνδεσιμότητας των συμμετεχόντων.

“Βλέπουμε πως οι εμπορικές εκθέσεις αλλάζουν ως αποτέλεσμα της πανδημίας τιυ COVID-19. Η προσωπική επαφή παραμένει η ‘καρδιά’ μιας εμπορικής έκθεσης. Ταυτόχρονα, ωστόσο, οι εμπορικές εκθέσεις του μέλλοντος θα είναι υβριδικά γεγονότα. Οι κλασικές συναντήσεις εκθετών και επισκεπτών θα συνοδεύονται από ψηφιακές εκδηλώσεις”, δήλωσε η Sonia Prashar, αναπλ. γενική διευθύντρια του Ινδογερμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και διοργανωτή της ITB India.

Η εικονική εκδήλωση ITB India 2021 θα φιλοξενηθεί στο “ITB Community in Asia”. Το ITB Community είναι μια μοναδική, εμπειρία 24/7 για τους εμπορικούς επαγγελματίες, ώστε να δημιουργήσεουν επαφές και σχέσεις, να ξεκινήσουν συνομιλίες με συναδέλφους τους και να πραγματοποιούν επιχειρηματικές διεργασίες όλο το χρόνο.

Η TT Warsaw μεταφέρεται τον Νοέμβριο του 2021

Οι διοργανωτές της διεθνούς τουριστικής έκθεσης TT Warsaw, με μια λιτή ανακοίνωση πληροφορούν ότι αφού εξετάστηκαν απόψεις και προτάσεις σχετικά με τη δυνατότητα διοργάνωσης τοης TT Warsaw 2020 και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι σχεδόν το 90% των εκθετών επέλεξαν να αναβάλουν την εκδήλωση για το επόμενο έτος, αποφάσισαν να αλλάξουν τις ημερομηνίες της έκθεσης.

“Ως εκ τούτου, σας προσκαλούμε θερμά στην 28η International Travel Show TT Warsaw, από 25 έως 27 Νοεμβρίου 2021. Λυπούμαστε που δε θα μπορέσουμε να συναντηθούμε μαζί σας φέτος, αλλά ελπίζουμε πραγματικά ότι θα συμμετάσχετε μαζί μας το 2021. Σας ευχόμαστε ό, τι καλύτερο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι γνωστή τουριστική έκθεση Greek Panorama, γίνεται πλέον virtual και πραγματοποιείται τον ερχόμενο Οκτώβριο. Δύο γνωστές στο χώρο εταιρείες, η North Events και η Travel Media Applications – Τ.Μ.Α. ενώνουν την εμπειρία και τις δυνάμεις τους για τη Greek Panorama Virtual Travel Exhibition που θα ανοίξει τις διαδικτυακές της πύλες στις 20 Οκτωβρίου 2020 και θα παραμείνει ανοικτή όλο το χρόνο, δίνοντας τη δυνατότητα στους εκθέτες της να βρίσκονται ανά πάση στιγμή στις οθόνες των δυνητικών πελατών τους. Αυτή είναι και η πρώτη καινοτομία της έκθεσης, όπου μέσω διαφόρων ηλεκτρονικών εφαρμογών, οι επισκέπτες, είτε το κοινό, είτε οι επαγγελματίες του τουρισμού, θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τους εκθέτες και να κλείνουν ραντεβού είτε σε πραγματικό χρόνο, εφόσον το virtual περίπτερο είναι εκείνη τη στιγμή ανοικτό, είτε σε προκαθορισμένο μελλοντικό χρόνο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024