Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ ΙΤΜ στο Βερολίνο μόνο virtual το 2021
Εκθέσεις

Η ΙΤΜ στο Βερολίνο μόνο virtual το 2021

Η ITB Berlin 2021 και το συνοδευτικό συνέδριο ITB Berlin Convention θα είναι ανοιχτά μόνο στους εμπορικούς επισκέπτες. Οι ημέρες επισκεπτών θα είναι 9-12 Μαρτίου 2021.

Το επόμενο έτος, η κορυφαία εμπορική έκθεση ταξιδιού του κόσμου ITB Berlin θα πραγματοποιηθεί ως μια εντελώς εικονική εκδήλωση. Αυτή η απόφαση ελήφθη από τη διοργανώτρια εταιρεία Messe Berlin, αφού στάθμισε όλες τις περιστάσεις. Η ITB Berlin 2021 και το συνοδευτικό συνέδριο ITB Berlin Convention θα είναι ανοιχτά μόνο στους εμπορικούς επισκέπτες. Οι ημέρες επισκεπτών θα είναι 9-12 Μαρτίου 2021, προσθέτοντας μια επιπλέον ημέρα στην εκδήλωση.

Σημειώνεται ότι μεχρι στιγμής είχε ανακοινωθεί ότι η εκθεση θα γινόταν διά ζώσης, όμως μόνο σε επίπεδο Β2Β. Έτσι δε θα ήταν ανοικτή για το κοινό και για τους κατοίκους του Βερολίνου.

“Η κατάσταση σχετικά με την πανδημία παραμένει δύσκολη, ιδίως για την τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία. Η απόφασή μας να διοργανώσουμε την ITB Berlin 2021 ως μια εντελώς εικονική εκδήλωση παρέχει πλέον στους εκθέτες και τους εμπορικούς επισκέπτες τη μέγιστη βεβαιότητα για τον σχεδιασμό τους”, δήλωσε ο David Ruetz, επικεφαλής της ITB Berlin, εξηγώντας την απόφαση αυτή. “Αναπτύξαμε μια εναλλακτική ιδέα, με την οποία εμείς, ως η κορυφαία τουριστική εμπορική έκθεση στον κόσμο, μπορούμε να προσφέρουμε ξανά στους συνεργάτες και τους πελάτες μας μια αξιόπιστη πλατφόρμα για παγκόσμια δικτύωση, για τις επιχειρήσεις και για περιεχόμενο. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, οι επαγγελματικές συναντήσεις, η ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των ειδικών και ο σαφής προσανατολισμός έχουν ιδιαίτερη αξία για τον κλάδο”.

Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, η εικονική ITB Berlin 2021 θα περιλαμβάνει πολλές ζωντανές συζητήσεις και διαλέξεις σε πάνελ υψηλού επιπέδου, καθώς και ευκαιρίες ψηφιακής δικτύωσης, μια “έξυπνη” εκδήλωση επιχειρηματικής επικοινωνίας και έναν εικονικό χώρο έκθεσης. Στις 16 Νοεμβρίου, η ITB Berlin θα παράσχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με πακέτα εκθετών και χορηγιών, τα εισιτήρια και τις επιλογές κράτησης.

Η πρόσφατη εμπειρία της ITB Berlin με εικονική μορφή ήταν θετική. Με την κυκλοφορία του itb.com το φετινό Μάρτιο, η ομάδα της έκθεσης είχε ήδη δημιουργήσει μια παγκόσμια εικονική πλατφόρμα για την τουριστική βιομηχανία. Εκτός από τις καθημερινές ειδήσεις, διαθέτει podcast, ευκαιρίες δικτύωσης και μηνιαία olnline συνέδρια. Στα μέσα Οκτωβρίου, η ITB Berlin και το Berlin Travel Festival, καθώς και η ITB Asia στη Σιγκαπούρη πραγματοποίησαν με επιτυχία εικονικές τουριστικές εκδηλώσεις. Πολλοί κορυφαίοι ομιλητές της τουριστικής βιομηχανίας, μερικοί από αυτούς αυτοπροσώπως, άλλοι μέσω live streaming, συμμετείχαν σε συζητήσεις και αντάλλαξαν πληροφορίες πάνω σε μια ποικιλία θεμάτων, από το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις έως την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024