Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Paola Navone και ο Gian Paolo Venier στο 100% Hotel Show
Εκθέσεις

Η Paola Navone και ο Gian Paolo Venier στο 100% Hotel Show

Προσεγγίζοντας τη συμμετοχή στο 100% Hotel Show με την απλότητα και την αμεσότητα που επιζητά η νέα εποχή των εκθέσεων, και με το μήνυμα The Ordinary becomes Extraordinary, το Otto Studio θα παρουσιάσει, σε μία pop πλατεία, επιλεγμένα ξενοδοχειακά έργα-σταθμούς που 'παντρεύουν' την εντοπιότητα με το design.

Η κορυφαία Ιταλίδα αρχιτέκτονας και ο δυναμικά ανερχόμενος designer θα παρουσιάσουν στο 100% Hotel Show τα τελευταία τους ξενοδοχειακά έργα σε Ιταλία, Ελλάδα και Ταϊλάνδη, με το Otto Studio, ενώ θα συζητήσουν τις προοπτικές συνεργασίας με νέες επενδύσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Εγκαινιάζοντας τη νέα, εξελιγμένη μορφή τού 100% Hotel Show, η έκθεση αποκτά διεθνείς προεκτάσεις, φιλοξενώντας ένα από τα κορυφαία ονόματα της αρχιτεκτονικής και του design, την Paola Navone, και σε συνεργασία με ένα από τα πιο δυναμικά ανερχόμενα ονόματα της ιταλικής design σκηνής, τον Gian Paolo Venier, θα παρουσιάσουν τη δική τους οπτική στην ανάπτυξη νέων ξενοδοχειακών project. Έχοντας ως “ομπρέλα” το Otto Studio, οι καταξιωμένοι designers έχουν υπογράψει τον σχεδιασμό εμβληματικών καταλυμάτων σε international επίπεδο, ενώ παράλληλα προσεγγίζουν την ελληνική αγορά ως ένα ιδανικό έδαφος για να εφαρμόσουν την υψηλή τεχνογνωσία αλλά και τη δημιουργικότητά τους.

Προσεγγίζοντας τη συμμετοχή στο 100% Hotel Show με την απλότητα και την αμεσότητα που επιζητά η νέα εποχή των εκθέσεων, και με το μήνυμα The Ordinary becomes Extraordinary, το Otto Studio θα παρουσιάσει, σε μία pop πλατεία, επιλεγμένα ξενοδοχειακά έργα-σταθμούς που “παντρεύουν” την εντοπιότητα με το design, όπως το ολοκαίνουριο 25hours San Paolino στη Φλωρεντία και το επανασχεδιασμένο Como Castello del Nero resort στην Τοσκάνη, ενώ θα υπάρχουν και αναφορές σε διεθνή τους έργα όπως το Como Point Yamu Hotel στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης. Από την παρουσίαση όμως του γραφείου δε θα απουσιάζει και ένα από τα πιο πρόσφατά του έργα, το Cayo Resort στην Ελούντα, αντιπροσωπευτικό δείγμα δουλειάς του σε ελληνικό έδαφος, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει βάση για την περαιτέρω ανάπτυξη της δραστηριοποίησής του στην ξενοδοχειακή αγορά της Ελλάδας.

Οι επισκέπτες του 100% Hotel Show θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με την ομάδα του Otto Studio, καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης, και να πληροφορηθούν για την αρχιτεκτονική του ματιά στην ξενοδοχειακή αγορά, ενώ παράλληλα θα μπορούν να διερευνηθούν και οι προοπτικές συνεργασίας για υπό ανάπτυξη καταλύματα. Το περίπτερο του Otto Studio βρίσκεται στο Section Interior & Exterior Design, με αριθμό Α22-Β21.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024