Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ Salon des Vacances de Bruxelles δε θα πραγματοποιηθεί το 2021
Εκθέσεις

Η Salon des Vacances de Bruxelles δε θα πραγματοποιηθεί το 2021

'Για πολλούς λόγους', όπως οι ίδιοι αναφέρουν, οι διοργανωτές του Salon des Vacances de Bruxelles αποφάσισαν να μην πραγματοποιήσουν την έκθεση τον Φεβρουάριο (4-7) του 2021. Ωστόσο, θα προσφέρουν στους επισκέπτες μια εναλλακτική μορφή, το Brussels Travel Festival, το φθινόπωρο του 2021.

“Με μεγάλη λύπη”, οι διοργανωτές του Salon des Vacances de Bruxelles ανακοινώνουν την ακύρωση της τουριστικής έκθεσης των Βρυξελλών τον Φεβρουάριο του 2021. Είναι η πρώτη τουριστική έκθεση που ανακοινώνει ακύρωση για το Φεβρουάριο του 2021. Όπως τόνισαν στο σχετικό κείμενο, “πραγματικά, μετά από προσεκτική εξέταση, αποδεικνύεται ότι η ακύρωση ήταν η καλύτερη απόφαση”.

“Η αβεβαιότητα σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας του COVID-19, αλλά και ο διεθνής χαρακτήρας των εκθετών μας, μαζί με την ιδιαιτερότητα του τουριστικού τομέα που πρέπει προς το παρόν να αντιμετωπίσει το κλείσιμο ορισμένων συνόρων, καθώς και η περίπλοκη εμπορική κατάσταση, είναι μερικοί από τους σημαντικούς λόγους που διακυβεύουν την επιτυχία της επόμενης έκθεσης”, εξηγεί ο Frédéric François, διευθύνων σύμβουλος της FISA, διοργανώτριας εταιρείας της Salon des Vacances de Bruxelles.

Ωστόσο, για να “ελαφρύνουν” το κλίμα από όλα τα προβλήματα το 2021, οι διοργανωτές θα πραγματοποιήσουν το Brussels Travel Festival, μια εναλλακτική λύση στη Salon des Vacances, που θα γίνει από την Πέμπτη 21 έως την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021. Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα στο Brussels Expo μαζί με την έκθεση Mobicar, που εστιάζει σε τροχόσπιτα, τροχόσπιτα, αξεσουάρ και υπηρεσίες κάμπινγκ, αλλά και την Brussels Boat Show, έκθεση για ο,τιδήποτε σχετίζεται με θαλάσσια σπορ και θαλάσσιο τουρισμό.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι μια ευκαιρία για τους επισκέπτες να “ταξιδέψουν’, με εισιτήριο που θα ισχύει και για τις τρεις εμπορικές εκθέσεις.

Η Salon des Vacances de Bruxelles θα επιστρέψει το 2022.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024