Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Spyrou Hotels υποστηρίζει το WeFest Skopelos 2016
Ξενοδοχεία

Η Spyrou Hotels υποστηρίζει το WeFest Skopelos 2016

Το φεστιβάλ, WeFest Skopelos 2016, δημιουργήθηκε από την οργανωτική ομάδα όχι μόνο ως αφορμή για γιορτή αλλά και για πραγματική συμμετοχή.

Ένα νέο καλοκαιρινό φεστιβάλ έχει εξάψει τη φαντασία όλων όσων ακούν για αυτό. Το WeFest Skopelos που θα διεξαχθεί στη Σκόπελο μεταξύ 5 – 7 Αυγούστου 2016, υπόσχεται να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες ζουν την εμπειρία αυτού του όμορφου προορισμού.
 
Η οργανωτική ομάδα του φεστιβάλ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μόνο η ανάγνωση χαρτών και τουριστικών οδηγών δεν βοηθάει τον επισκέπτη να μάθει όλα όσα θέλει για έναν προορισμό. Ωστόσο, το να γίνεσαι μέλος μιας κοινότητας και να μοιράζεσαι τις συνήθειες των ανθρώπων, βοηθάει. Ως εκ τούτου, δημιούργησαν το φεστιβάλ όχι μόνο ως αφορμή για γιορτή αλλά και για πραγματική συμμετοχή.
 
Το φεστιβάλ χωρίζεται σε κατηγορίες όπως η «Δημιουργία», η «Εξερεύνηση» και η «Διασκέδαση». Η «Δημιουργία» περιλαμβάνει θαυμάσιες δραστηριότητες όπως δημιουργία μάσκας, μαγειρική και δημιουργία βίντεο, στις οποίες οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν. Η «Εξερεύνηση» είναι αφιερωμένη στα φυσικά θαύματα του νησιού με θαλάσσιο καγιάκ, ποδηλασία και μια φανταστική πεζοπορία 7 χιλιομέτρων με στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής προκειμένου οι συμμετέχοντες να γευτούν τις διάφορες σπεσιαλιτέ του νησιού. Η «Διασκέδαση» περιλαμβάνει προβολή σε θερινό σινεμά του ντοκιμαντέρ «Local Heroes» το οποίο αναφέρεται στο νησί.
 
Η Spyrou Hotels με μεγάλη χαρά υποστηρίζει το WeFest Skopelos“, δήλωσε ο Γιάννης Γρηγόρας, αναπληρωτής διευθυντής Πωλήσεων & Marketing. “Αυτή η φρέσκια πρωτοβουλία ενός καλοκαιρινού φεστιβάλ είναι κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα αποτελέσει μια σταθερή αξία για το νησί. Κάθε μια από τις προγραμματισμένες δραστηριότητες αγκαλιάζει την ιστορία, τη φύση και την κουλτούρα της Σκοπέλου με έναν καινοτόμο και εντυπωσιακό τρόπο. Είναι οπωσδήποτε δημιουργημένο με αγάπη, κάτι που –οφείλω να ομολογήσω- έχει εμπνεύσει τόσο εμάς τους ίδιους όσο και τους άλλους υποστηρικτές“, είπε. 
 
Οι επισκέπτες μπορούν να εκφράσουν online το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή ή για εθελοντική εργασία στο Skopeloswefest.com.  

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024