Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινή δήλωση Όλγας Κεφαλογιάννη και Φωτεινής Αραμπατζή για το ζήτημα της τουριστικής visa στη Ρωσία
Τουριστική πολιτική

Κοινή δήλωση Όλγας Κεφαλογιάννη και Φωτεινής Αραμπατζή για το ζήτημα της τουριστικής visa στη Ρωσία

Στην κοινή δήλωση τους οι κυρίες Κεφαλογιάννη και Αραμπατζή ζητούν άμεση επιπλέον στελέχωση με εξειδικευμένο προσωπικό των Προξενικών αρχών στη Ρωσία προκειμένου τα ελληνικά κέντρα βίζα στη Ρωσία να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις.

Η συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και η υπεύθυνη του Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κυρία Φωτεινή Αραμπατζή, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:
 
Μεγάλη ανησυχία προκαλεί η αδυναμία της Κυβέρνησης και των συναρμόδιων Υπουργείων Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και Εξωτερικών να επιλύσουν το μείζον ζήτημα της έγκαιρης χορήγησης βίζα στους χιλιάδες Ρώσους τουρίστες που επιθυμούν να επισκεφθούν τη χώρα μας την περίοδο του Πάσχα.
 
Παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις της Νέας Δημοκρατίας, ήδη από τις αρχές Φεβρουαρίου του 2016, για άμεση επιπλέον στελέχωση με εξειδικευμένο προσωπικό των Προξενικών μας αρχών στη Ρωσία, προκειμένου τα ελληνικά κέντρα βίζα στη Ρωσία, να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις, και παρά τις Κυβερνητικές διαβεβαιώσεις, φαίνεται ότι όχι μόνο δεν έχει επιλυθεί το ζήτημα αλλά αντιθέτως, παραμένει διογκωμένο.
 
Τα διαφυγόντα κέρδη για τον ελληνικό τουρισμό προβλέπονται σημαντικά δυστυχώς, εξαιτίας της Κυβερνητικής αναποτελεσματικότητας, σε μία περίοδο μάλιστα, που η ελληνική οικονομία έχει απόλυτη ανάγκη τα έσοδα από τον τουρισμό.
 
Κάθε ημέρα που περνάει, τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. 
 
Επιτέλους ας κάνουν κάτι“. 

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024