Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήMINT: Χρονιά ανάπτυξης με χαρτοφυλάκιο 350 ακινήτων και πάνω από 20.000 επισκέπτες
Βραχυχρόνια μίσθωση

MINT: Χρονιά ανάπτυξης με χαρτοφυλάκιο 350 ακινήτων και πάνω από 20.000 επισκέπτες

Λειτουργώντας μέσα σε έναν εξαιρετικό ανταγωνιστικό κλάδο, η εταιρεία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο λόγω του σημαντικού χαρτοφυλακίου ακινήτων που διαχειρίζεται όσο και των παροχών που προσφέρει στους ιδιοκτήτες.

Τη σημαντική ανάπτυξη του κλάδου του bnb στην Ελλάδα αλλά και τις θετικές εκτιμήσεις για την πορεία του τουρισμού στη χώρα αντανακλά η δυναμική που αναπτύσσει η ΜΙΝΤ – Διαχείριση Ακινήτων bnb Α.Ε., εταιρεία διαχείρισης ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης. Τη φετινή χρονιά, η εταιρεία ξεπέρασε ήδη το ορόσημο των 350 ακινήτων σε όλη τη χώρα, κυρίως διαμερίσματα αλλά και πολυτελείς βίλες, ενώ αναμένεται να φιλοξενήσει πάνω από 20.000 επισκέπτες αν οι κρατήσεις και για το υπόλοιπο διάστημα του 2021 διατηρηθούν σε τόσο υψηλά επίπεδα. Μάλιστα, εκτός από τη σημαντική παρουσία της εταιρείας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, το 2021 σηματοδότησε και τη μεγάλη επέκταση της MINT στην Κρήτη, όπου λειτουργεί ήδη γραφείο της στο Ηράκλειο, καθώς και την ενίσχυση της παρουσίας της στα Νότια Προάστια της Αττικής αλλά και στο νησί της Πάρου.  
 
Λειτουργώντας μέσα σε έναν εξαιρετικό ανταγωνιστικό κλάδο, η εταιρεία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο λόγω του σημαντικού χαρτοφυλακίου ακινήτων που διαχειρίζεται όσο και των παροχών που προσφέρει στους ιδιοκτήτες. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται η προετοιμασία και εκτίμηση του ακινήτου, η εκτίμηση απόδοσης εσόδων, οι αναγκαίες επισκευές, προτάσεις για επίπλωση και η διακόσμηση, καθώς και η επαγγελματική φωτογράφιση και πληροφορίες για τον επισκέπτη σχετικά με την περιοχή και τις παροχές. Επιπλέον, η ΜΙΝΤ αναδεικνύει οπτικά το ακίνητο, ενώ φροντίζει και για την καθαριότητα και ιματισμό, παράλληλα με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από τον COVID-19. Την ίδια στιγμή, διαθέτει τα πλέον εξελιγμένα εργαλεία τιμολόγησης και το εξειδικευμένο προσωπικό που χειρίζεται καθημερινά τη δυναμική τιμολόγηση, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή πληρότητα με την καλύτερη τιμή και οι ιδιοκτήτες-πελάτες της MINT να μπορούν να έχουν περισσότερα έσοδα. Παράλληλα, η εταιρεία καλύπτει όλες τις απαραίτητες νομικές και λογιστικές υπηρεσίες που απορρέουν από την μίσθωση των ακινήτων.
 
Όπως τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της ΜΙΝΤ – Διαχείριση Ακινήτων bnb Α.Ε. και πρόεδρος του νεοσύστατου Συνδέσμου Ελληνικών Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων (STAMA), κ. Νάσος Γαβαλάς, “Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την πορεία της εταιρείας τα τελευταία χρόνια και ελπίζουμε, με τις επεκτάσεις που σχεδιάζουμε, να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας“, συμπληρώνοντας ότι “Ευχόμαστε το φετινό καλοκαίρι να επανέλθει ο τουρισμός στα επίπεδα του 2019, κάτι το οποίο παρατηρούμε ήδη στις αυξημένες προκρατήσεις του κλάδου, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και στην αύξηση των εσόδων.
Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

03/02/2023
02/02/2023
01/02/2023
31/01/2023
30/01/2023
27/01/2023