Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΝέα τουριστική έκθεση στην Αθήνα από τη Helexpo
Εκθέσεις

Νέα τουριστική έκθεση στην Αθήνα από τη Helexpo

Η νέα έκθεση Greek Travel Show 2017 διοργανώνεται από τη ΔΕΘ – Helexpo, από τις 19 έως τις 21 Μαΐου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο 'Helexpo Μαρούσι' και θα απευθύνεται τόσο στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό όσο και σε επαγγελματίες.

Η έκθεση Greek Travel Show 2017 (19-21 Μαΐου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο “Helexpo Μαρούσι”), θα παρουσιάζει προτάσεις προορισμών από όλη την Ελλάδα. Οι επισκέπτες της θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς, να γνωρίσουν τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που αναπτύσσονται στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, να ψυχαγωγηθούν και να προγραμματίσουν τις διακοπές τους.

Η έκθεση απευθύνεται τόσο στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό (χωρίς εισιτήριο) όσο και σε επαγγελματίες.

“Στόχος μας είναι η αναβάθμιση του εκθεσιακού κέντρου της Αθήνας”, τόνισε στη σχετική συνέντευξη Τύπου, που έγινε σήμερα, ο πρόεδρος Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας. “Θα είναι η πιο διαδραστική έκθεση“, ενώ πρόσθεσε: “Ξεκινάμε τη μελέτη για τον εκσυγχρονισμό του Εκθεσιακού Κέντρου της Helexpo στη Θεσσαλονίκη, στις αρχές του 2017”.

Στην Greek Travel Show 2017 δίνεται πλέον η δυνατότητα στις 13 ελληνικές περιφέρειες σε όλους τους δήμους, αλλά και σε ιδιώτες, να παρουσιάσουν απευθείας στους τελικούς καταναλωτές την τουριστική εμπειρία που μπορούν να παρέχουν.

Με την ανάδειξη της τουριστικής εμπεριίας αναπτύσσεται μια βωματική σχέση μεταξύ προροσιμού και επισκέπτη, επιτυγχάνεται υψηλή αναγνωρισιμότητα, αυξάνεται η εμπιστοσύνη και δημιουργείται πρόθεση επίσκεψης στον εκάστοτε προορισμό.

Η έκθεση απευθύνεται σε: τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, ξενώνες, δήμους, περιφέρειες, κρατικούς οργανισμούς τουρισμού, αεροπορικές εταιρείες, ναυτιλιακές εταιρείες, φορείς του κλάδου, εκδοτικούς οίκους ειδικού και οικονομικού τύπου, τουριστικές σχολές, camping, κατασκηνώσεις, επιχειρήσεις τουρισμού, επιχειρήσεις ενοικίασης διαμερισμάτων, γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, εκδρομικά σωματεία, περιηγητικές λέσχες, εταιρείες και ενώσεις επιβατηγών πλοίων, υπουργεία και οργανισμούς, τράπεζες, μουσεία, σπήλαια, καζίνο, ιαματικές πηγές, χιονοδρομικά κέντρα, ενώσεις ξεναγών, εταιρείες online κρατήσεων κ.ά.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων θα δοθεί η δυνατότητα στους τουριστικούς φορείς να αναπτύξουν μια πληθώρα ενημερωτικών πολιτιστικών και γαστρονομικών εκδηλώσεων, προκειμένου να γίνουν ακόμη πιο ελκυστικοί στους λάτρεις των ελληνικών διακοπών.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης Greek Travel Show 2017 ενδεικτικά θα περιλαμβάνουν:

  • Πολιτιστικές δράσεις και έθιμα από όλη την Ελλάδα
  • Γαστρονομικές παρουσιάσεις από ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς
  • Ενημερωτικές συζητήσεις με αντικείμενο το τουριστικό marketing
  • Παρουσιάσεις τουριστικών προορισμών σε δημοσιογράφους και bloggers.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024