Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα βράβευση για το ξενοδοχείο Cactus Beach
Ξενοδοχεία

Νέα βράβευση για το ξενοδοχείο Cactus Beach

Η πιστοποίηση βιωσιμότητας Travelife Gold απονέμεται σε ξενοδοχεία που έχουν αποδείξει το σεβασμό και τη δέσμευσή τους σε κοινωνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά θέματα.

Νέα βράβευση αυτή τη φορά διεθνούς κύρους για το Cactus Beach μέλους της οικογένειας Θεόφιλος Χαλκιαδάκης ΑΕ Cactus Hotels. Για ακόμη μια φορά το Cactus Beach, πληρώντας τα κριτήρια πιστοποίησης κατέκτησε το χρυσό βραβείο Travelife ανανεώνοντας το ραντεβού για το 2018. 
 
Η πιστοποίηση βιωσιμότητας Travelife Gold απονέμεται σε ξενοδοχεία που έχουν αποδείξει το σεβασμό και τη δέσμευσή τους σε κοινωνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά θέματα.
 
Το Travelife αποτελεί ένα δίκαιο σύστημα, δομημένο με τις κατευθυντήριες γραμμές πάνω στις οποίες θα πρέπει να κινηθεί μια επιχείρηση ώστε να είναι βιώσιμη, να βελτιώσει την επιχειρησιακή της αποδοτικότητα και να ενισχύσει το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα.
 
Το Cactus Beach είναι ένα 4 αστέρων ξενοδοχειακό κατάλυμα το οποίο προσφέρει απολαυστικές διακοπές συνδυάζοντας διαφορετικά στοιχεία της φύσης θάλασσα, ήλιο, πράσινο με την κρητική φιλοξενία, την ευγενική εξυπηρέτηση, την καλή ποιότητα φαγητού και την παροχή προσεγμένων υπηρεσιών.
 
Η βράβευση του ξενοδοχείου με το Travelife Gold αποδεικνύει την τήρηση της δέσμευσης της επιχείρησης που καλείται να πληροί μια σειρά από αυστηρά κριτήρια βιωσιμότητας. Τα θέματα περιβαλλοντικής και κοινωνικής φύσεως που βρίσκονται στην πυραμίδα των προτεραιοτήτων που θέτει το πρότυπο είναι ταυτόχρονα και η πρώτιστη μέριμνα για το Cactus Beach γεγονός για το οποίο όλη η οικογένεια του Cactus είναι περήφανη. Η συνεισφορά στην κοινωνία μέσα από μια σειρά ενεργειών όπως δωρεές, εθελοντική αιμοδοσία, χορηγίες σε σχολείο και τοπικές ομάδες, προσφορά τροφίμων κλπ καθώς και η συνεισφορά στο περιβάλλον όπως δενδροφύτευση σε δημόσιους χώρους, η εφαρμογή ολοκληρωμένου συστήματος ανακύκλωσης κλπ αποτελούν το λόγο για να πει η επιχείρηση ένα μεγάλο ευχαριστώ σε συστήματα πιστοποίησης της βιώσιμης διαχείρισης όπως είναι το Travelife που την βοηθά χρόνο με το χρόνο να γίνεται καλύτερη.

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024