Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΟι 'Ελλάδος Γεύσεις' ταξιδεύουν στη 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Εκθέσεις

Οι 'Ελλάδος Γεύσεις' ταξιδεύουν στη 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Σκοπός της έκθεσης 'Ελλάδος Γεύσεις' είναι η ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και η καταξίωση στη συνείδηση του καταναλωτή της ελληνικής περιφέρειας ως γαστρονομικού τουριστικού προορισμού.

Η διοίκηση της ΠΑΣΕΓΕΣ επιμένει ελληνικά και προχωρά στη διοργάνωση -σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO AE– της Έκθεσης Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών με τίτλο “Ελλάδος Γεύσεις”.
 
Με παρακαταθήκη τις τρεις προηγούμενες εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, αναμένεται η πραγματοποίηση μιας νέας, αυτή τη φορά στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της διεξαγωγής της 79ης Διεθνούς Έκθεσης, το διάστημα από 6 έως και 14 Σεπτεμβρίου 2014.

Σκοπός της έκθεσης είναι η ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και η καταξίωση στη συνείδηση του καταναλωτή της ελληνικής περιφέρειας ως γαστρονομικού τουριστικού προορισμού.

Το μήνυμα που προάγει η έκθεση είναι: “Κάθε μέρα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα στο τραπέζι μας”. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί για τις επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος στην έκθεση και μάλιστα σε μία αγορά με τεράστιες δυνατότητες και καταναλωτικό ενδιαφέρον.

Κύριοι στόχοι είναι της έκθεσης είναι:
α) Η ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και επεξεργασία αγροτικών αλλά και παραδοσιακών προϊόντων.
β) Η προσπάθεια για την τόνωση των συναλλαγών της αγοράς του κλάδου μέσω της άμεσης πώλησης οικονομικών και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.
γ) Η προβολή των παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων ως ανταγωνιστικών.
δ) Η πληρέστερη ενημέρωση του καταναλωτή από τα εκτιθέμενα προϊόντα μέσω των εκδηλώσεων (γευσιγνωσίες, ειδικές τιμές κ.λπ.) των επιχειρήσεων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/11/2022
25/11/2022
24/11/2022
23/11/2022
22/11/2022
21/11/2022