Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠαρουσία του Skiathos Palace Hotel στην ΙΤΒ 2021
Ξενοδοχεία

Παρουσία του Skiathos Palace Hotel στην ΙΤΒ 2021

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, μέσω της προσαρμοσμένης ψηφιακής πλατφόρμας και του εικονικού περιπτέρου του Skiathos Palace, οι εκπρόσωποι του ξενοδοχείου θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με συνεργάτες και επαγγελματίες του τουρισμού.

Το ξενοδοχείο Skiathos Palace, με συνεχή παρουσία σε όλες τις σημαντικές διοργανώσεις της τουριστικής αγοράς, συμμετέχει στη Διεθνή Διαδικτυακή Τουριστική Έκθεση ITB Berlin – NOW 2021 (Virtual) από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου 2021. Το ξενοδοχείο συμμετέχει στην έκθεση, ως συνεκθέτης στο εικονικό περίπτερo του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, μέσω της προσαρμοσμένης ψηφιακής πλατφόρμας και του εικονικού περιπτέρου του Skiathos Palace, οι εκπρόσωποι του ξενοδοχείου θα πραγματοποιήσουν σημαντικές συναντήσεις με συνεργάτες και επαγγελματίες του τουρισμού, δίνοντας τη δυνατότητα παρουσίασης, προώθησης και προβολής του Skiathos Palace και του νησιού της Σκιάθου γενικότερα στο διεθνές κοινό.

Το Skiathos Palace, ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία των Σποράδων, βρίσκεται σε απόσταση 10 χλμ. από τη χώρα της Σκιάθου. Η ξενοδοχειακή μονάδα, αμφιθεατρικά κτισμένη, με κήπους και θέα την παραλία των Κουκουναριών, που έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις ωραιότερες της Ευρώπης, συνδυάζει το κοσμοπολίτικο περιβάλλον με τη διακριτική διακόσμηση. Το ξενοδοχείο διαθέτει 258 δωμάτια και σουίτες όλα διακοσμημένα με διακριτικά χρώματα, χαρακτηριστικά της παραδοσιακής νησιώτικης απλότητας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024