Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςSKY express & Skyserv: Εθελοντική αιμοδοσία σε όλη την Ελλάδα
Εταιρική προσφορά αλληλεγγύης

SKY express & Skyserv: Εθελοντική αιμοδοσία σε όλη την Ελλάδα

Αιμοδοσία

Πρόκειται για μια ενέργεια αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο η οποία πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Ομίλου IOGR ανά τακτά διαστήματα.

Με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία, η SKY express και η Skyserv και συνολικά ο Όμιλος IOGR, προχώρησαν από κοινού σε μια πρωτοβουλία, ενισχύοντας εταιρική προσφορά αίματα και βοηθώντας έμπρακτα όσους έχουν ανάγκη.

Εργαζόμενοι και συνεργάτες του Ομίλου σε πανελλαδικό επίπεδο συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία, η οποία ξεκίνησε από το Ηράκλειο και συνεχίζεται ταυτόχρονα σε όλες τις περιοχές δραστηριοποίησης με εντυπωσιακή απήχηση.

Μάλιστα οι εταιρίες, ανταποκρινόμενες στη μεγάλη ζήτηση σε μονάδες αίματος, ενεργοποιήσαν έγκαιρα τους εργαζόμενους με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, αλλά και την ευαισθητοποίηση σχετικά με την αξία της τακτικής αιμοδοσίας.

Πρόκειται για μια ενέργεια αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο η οποία πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Ομίλου IOGR ανά τακτά διαστήματα. Ειδικά σε περιόδους όπου τα αποθέματα αίματος βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα και η ανάγκη για την ενίσχυσή τους είναι επιτακτική, η διοργάνωση της αιμοδοσίας και η συμβολή των εργαζόμενων της SKY express και της Skyserv αποκτά μεγαλύτερη σημασία από ποτέ.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024