Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΣυνεργασία GTE και TMA με στόχο την προσέλκυση στην Ελλάδα των καλύτερων hosted buyers
Εκθέσεις

Συνεργασία GTE και TMA με στόχο την προσέλκυση στην Ελλάδα των καλύτερων hosted buyers

Το Πρόγραμμα Hosted Buyers της έκθεσης Greek Tourism Expo ανέλαβε να υλοποιήσει η Travel Media Applications με προσκλήσεις σε hosted buyers τόσο κλασικών αγορών όσο και νέων και ανερχόμενων.

Η εταιρεία Travel Media Applications εκδότρια των TravelDailyNews ανέλαβε το πρόγραμμα Hosted Buyers της τουριστικής έκθεσης Greek Tourism Expo που θα πραγματοποιηθεί στις 5-7 Δεκεμβρίου 2014 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.
 
Οι hosted buyers που θα προσκληθούν θα προέρχονται από τις κλασσικές αγορές της Ευρώπης όπως Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, κ.λπ., από νέες αγορές όπως Ρωσία, Πολωνία, Ινδία και Τουρκία, από χώρες της Βαλτικής, αλλά και από τις ανερχόμενες χώρες της Ασίας συμπεριλαμβανομένης και της Κίνας.
 
Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας Travel Media Applications στη φιλοξενία αγοραστών, μαζί με τις διεθνείς της διασυνδέσεις είναι  μια εγγύηση και για την επαγγελματική ποιότητα των Hosted Buyers που θα καλέσουμε να επισκεφθούν τη χώρα μας τον ερχόμενο Δεκέμβριο αλλά και για την εμπορική επιτυχία των Β2Β συναντήσεων που θα πραγματοποιήσουν με τους εκθέτες μας. Ήδη πολλές ξενοδοχειακές αλυσίδες, μεγάλα ξενοδοχεία της χώρας μας, ταξιδιωτικά γραφεία και τουριστικοί φορείς έχουν δηλώσει συμμετοχή στην έκθεση, μια έκθεση που σίγουρα χρειάζεται η χώρα μας, και που θα βοηθήσει στην περαιτέρω αύξηση του τουριστικού ρεύματός μας.
 
Οι εκθέτες θα έχουν προκαθορισμένα ραντεβού με τους επισκέπτες την πρώτη και δεύτερη μέρα της λειτουργίας της έκθεσης ενώ τις δύο τελευταίες ημέρες θα είναι ανοικτή και για το κοινό.”, δήλωσε ο κ. Χριστόφορος Παπαδιώτης, γενικός διευθυντής της διοργανώτριας εταιρείας Leadertech.
 
Αυτήν την εποχή που η χώρα μας βγαίνει από την πρωτοφανή κρίση που όλοι ζήσαμε, πιστεύουμε ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα δυναμική έκθεση τουρισμού στην Αθήνα η οποία θα προβάλλει τον Ελληνικό τουρισμό και θα βοηθήσει στην ήδη υπάρχουσα αυξητική πορεία του τουρισμού μας. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός κλάδος για την οικονομία μας είναι ο τουρισμός και ότι πρέπει να προσπαθούμε συνεχώς για την βελτίωση του και σε ποιοτικό, αλλά και σε ποσοτικό επίπεδο. Πιστεύουμε ότι η έκθεση GTE θα δώσει αυτήν την πνοή στον κλάδο μας, και με χαρά μας δεχθήκαμε να προσφέρουμε την εμπειρία μας με την ανάληψη της υλοποίησης του Προγράμματος Hosted Buyers. Καλή επιτυχία στην έκθεση και καλή επιτυχία στον τουρισμό μας”, δήλωσε ο κ. Θόδωρος Κουμέλης, διευθύνων σύμβουλος της Travel Media Applications.
 
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024