Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο Bio Festival μεταφέρεται για το 2022
Φεστιβάλ

Το Bio Festival μεταφέρεται για το 2022

Το 2ο Bio Festival είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 7-9 Μαΐου 2021.

Το 2ο Bio Festival, που θα πραγματοποιηθεί τελικά τον Μαΐου του 2022 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, αναμένεται ακόμα μεγαλύτερο και πληρέστερο.

Το 2ο Bio Festival το οποίο είχε αρχικά προγραμματιστεί 7-9 Μαΐου 2021, λόγω των εξελίξεων της πανδημίας, είναι πολύ πιθανόν να επηρεαστεί αρνητικά και να μην μπορέσει να πραγματοποιηθεί στις εμπορικές και κοινωνικές συνθήκες που τόσο οι εκθέτες όσο και οι επισκέπτες της επιθυμούν.

Έτσι λοιπόν, η διοργανώτρια εταιρεία, Forum SA, προκειμένου να εξασφαλίσει τις καταλληλότερες συνθήκες για την διεξαγωγή του φεστιβάλ αλλά και να προστατεύσει τους εκθέτες της από τις αρνητικές συνέπειες που θα είχε μία ακύρωση της τελευταίας στιγμής, αποφασίσε να προβεί έγκαιρα στην ακύρωση του Bio Festival 2021 και τη μεταφορά του τον Μάιο του 2022.

Με τη συμμετοχή των σημαντικότερων παραγωγικών και προμηθευτικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των βιολογικών και φυσικών προϊόντων, με ανανεωμένες οργανωτικές δομές και ακόμα πιο πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις, οι διοργανωτές ευελπιστούν ότι θα αποτελέσει το κορυφαίο εμπορικό γεγονός και σημείο αναφοράς για τα βιολογικά προϊόντα και το eco living στη χώρα μας.

Παραγωγοί κι έμποροι που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των βιολογικών και φυσικών προϊόντων θα δώσουν το παρών και θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στους καταναλωτές και παράλληλα θα συναντήσουν από κοντά και θα πραγματοποιήσουν ραντεβού με τους επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να διευρύνουν το πελατολόγιο τους και να κλείσουν νέες εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες. Παράλληλα, οι επαγγελματίες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν σε έναν χώρο μέσα σε τρεις ημέρες, νέα προϊόντα, πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις, όλα τα trends που κυριαρχούν στον κλάδο και να επιλέξουν από τους καλύτερους της αγοράς με στόχο να αναβαθμίσουν την επιχείρηση τους και να βελτιώσουν το προϊόν που παρέχουν στον καταναλωτή είτε στα ράφια είτε στο μενού της επιχείρησης τους.

Οι καταναλωτές από την πλευρά τους θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, αλλά και να προμηθευτούν βιολογικά και φυσικά αγαθά. Τόσο οι καταναλωτές που ήδη έχουν εντάξει τα βιολογικά προϊόντα στην ζωή τους και την καθημερινότητά τους και που γνωρίζουν τι ακριβώς ζητούν όσο και αυτοί που επιθυμούν να μυηθούν για πρώτη φορά σε ένα πιο υγιεινό και εναλλακτικό τρόπο ζωής, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, να δοκιμάσουν και να κάνουν τις αγορές τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024