Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΤο δεύτερο Συνέδριο και Έκθεση Digi.travel στην τελική ευθεία
Συνέδρια

Το δεύτερο Συνέδριο και Έκθεση Digi.travel στην τελική ευθεία

Η περυσινή διοργάνωση γνώρισε μεγάλη επιτυχία με διεθνείς ομιλητές αλλά και με μεγάλη παρουσία συνέδρων. Φέτος, αναμένονται περισσότεροι από 500 σύνεδροι, ενώ θα υπάρξουν
περίπου 25 με 30 ομιλητές, με αρκετούς από το εξωτερικό.

Συνεχίζονται εντατικά οι προετοιμασίες για το σημαντικό Συνέδριο και Έκθεση Digi.travel Conference & Expo 2014, που θα διεξαχθεί στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, 2014, στο Athens Metropolitan Expo, παράλληλα με την τουριστική έκθεση Greek Tourism Expo στην οποία θα διοργανωθούν εκδηλώσεις από το ΞΕΕ, τον HATTA, τον ΣΕΤΕ και από άλλους σημαντικούς τουριστικούς φορείς της χώρας μας.
 
Το ενδιαφέρον για χορηγίες και ομιλίες είναι ιδιαίτερα αυξημένο αφού το Digi.travel αποτελεί το ετήσιο γεγονός για τα δρώμενα του ηλεκτρονικού τουρισμού στην χώρα μας, ενημερώνοντας τον επαγγελματία του τουρισμού για τις τελευταίες εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο. Η περυσινή διοργάνωση γνώρισε μεγάλη επιτυχία με διεθνείς ομιλητές αλλά και με μεγάλη παρουσία συνέδρων. Φέτος, αναμένονται περισσότεροι από 500 σύνεδροι, ενώ θα υπάρξουν περίπου 25 με 30 ομιλητές, με αρκετούς από το εξωτερικό.

 

 
Η συμμετοχή των συνέδρων θα είναι δωρεάν για όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού, ξενοδόχους, τουριστικά γραφεία, και στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων με μόνη προυπόθεση την ηλεκτρονική προ-εγγραφή τους στην πλατφόρμα www.digi.travel. Επίσης, η προεγγραφή δίνει τη δυνατότητα σε κάθε σύνεδρο να προκαθορίσει επαγγελματικά ραντεβού με τους χορηγούς του Digi.travel Conference & Expo 2014 που αποτελούνται από εταιρίες παροχής ηλεκτρονικών λύσεων, με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση του.
 
Η παρουσία και η ενημέρωση των στελεχών του τουρισμού για τον ηλεκτρονικό τουρισμό είναι πολύ σημαντική. Οι αλλαγές που φέρνει η τεχνολογική εξέλιξη ειναι ραγδαίες και το τοπίο του ηλεκτρονικού τουρισμού ή του online travel αναμένεται να αλλάξει άρδην τα επόμενα χρόνια. Η διεθνής μας παρουσία βοηθάει στην πληρέστερη ενημέρωση μας για τον ηλεκτρονικό τουρισμό και είναι χαρά μας να καλέσουμε τους καλύτερους ομιλητές από όλο τον κόσμο για να ενημερώσουν το ελληνικό κοινό.”, δήλωσε ο κ. Θόδωρος Κουμέλης, διευθυντής της εταιρίας Travel Media Applications που διοργανώνει το Digi.travel Conference & Expo 2014. 
 
Οι επισκέπτες του Συνεδρίου θα ακούσουν και θα μάθουν αφενός τις εξελίξεις στο online distribution απο σημαντικούς ομιλητές και εκπροσώπους εταιρειών που διαμορφώνουν το μέλλον και αφετέρου θα πληροφορηθούν για τις υπάρχουσες και επερχόμενες λύσεις σχετικά με την πώληση του τουριστικού προϊόντος, σε όλα τα στάδια του marketing και της διανομής.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024