Τελευταία νέα
HomeΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingTo Ναυτικό Σαλόνι 2018, από 22 έως 26 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας
Εκθέσεις

To Ναυτικό Σαλόνι 2018, από 22 έως 26 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας

Φέτος το Ναυτικό Σαλόνι είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος με περισσότερους εκθέτες και για πέντε ημέρες περιμένει όλους για να τους μυήσει στον ελκυστικό υδάτινο κόσμο.

Το Ναυτικό Σαλόνι ανοίγει τις πόρτες του και περιμένει τους επισκέπτες του από 22-26 Νοεμβρίου 2018, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό. Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στις 18.30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Ναυτικού Σαλονιού που θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Φώτης Κουβέλης.

Μια εβδομάδα περίπου πριν και οι προετοιμασίες για τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση, που καλύπτει όλες τις πτυχές της θαλάσσιας αναψυχής, είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη.

Φέτος το Ναυτικό Σαλόνι είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος με περισσότερους εκθέτες (91) και για πέντε ημέρες περιμένει όλους για να τους μυήσει στον ελκυστικό υδάτινο κόσμο. “Ένα Σαλόνι για όλους αφιερωμένο σε έναν κλάδο με εθνική σημασία, που στοχεύει απευθείας στην καρδιά όσων αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και το θαλάσσιο τουρισμό, αλλά και όσων ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με το boating, τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση”, όπως αναφέρου οι διοργανωτές της έκθεσης.

Φουσκωτά, μηχανές σκαφών, μηχανήματα πλοήγησης, θαλάσσια παιχνίδια, ναυτικά εξαρτήματα, ταχύπλοα, πολυεστερικά, βάρκες για ψάρεμα, ιστιοπλοϊκά, μηχανές θαλάσσης, αξεσουάρ σκαφών, ναυτιλιακά όργανα, εξοπλισμός θαλάσσιων σπορ, καταδυτικός εξοπλισμός, είδη αλιείας, περιμένουν όλους εκείνους που λατρεύουν τη θάλασσα.

Το Ναυτικό Σαλόνι, διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων Expo One, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022
19/09/2022