Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTo Porto Carras Grand Resort στη διεθνή έκθεση πολυτελών ακινήτων LPS, στη Σαγκάη
Ξενοδοχεία

To Porto Carras Grand Resort στη διεθνή έκθεση πολυτελών ακινήτων LPS, στη Σαγκάη

Η συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Enterprise Greece, η οποία διοργάνωσε για πρώτη φορά την ελληνική παρουσία με εθνικό περίπτερο, ώστε να προωθηθούν ακίνητα της Ελλάδας σε Κινέζους επενδυτές, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα αδειών διαμονής σε κατοίκους τρίτων χωρών (εκτός Ε.Ε.) 'Golden Visa Greece'.

To ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras Grand Resort συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση προώθησης ακινήτων στην Κίνα, την LPS (Luxury Property Show), που διεξήχθη από τις 9 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2016 στη Σαγκάη της Κίνας.

Η συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Enterprise Greece, η οποία διοργάνωσε για πρώτη φορά την ελληνική παρουσία με εθνικό περίπτερο ώστε να προωθηθούν ακίνητα της Ελλάδας σε Κινέζους επενδυτές σε συνδυασμό με το πρόγραμμα αδειών διαμονής σε κατοίκους τρίτων χωρών (εκτός Ε.Ε.) Golden Visa Greece. Βασικός στόχος ήταν η παρουσία και προώθηση ακινήτων και γενικότερα επενδύσεων στην Ελλάδα, στον οικιστικό τομέα, στους VIP επισκέπτες της έκθεσης LPS.

Η LPS θεωρείται μια πολύ σημαντική έκθεση για την προώθηση πολυτελών ακινήτων, κατά την οποία το Porto Carras Grand Resort είχε τη δυνατότητα να επικοινωνήσει απευθείας με εν δυνάμει αγοραστές των πολυτελών διαμερισμάτων και κατοικιών που διαθέτει και να διαμορφώσει πλήρη εικόνα του τι ζητάνε οι επενδυτές ακινήτων που προέρχονται από τις ασιατικές χώρες και ιδιαίτερα από την Κίνα.

Υπήρξε μεγάλη προσέλευση ενδιαφερομένων, οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον τόσο για το συγκρότημα Porto Carras όσο και για το οικιστικό προϊόν που διαθέτει και οι επαφές που έγιναν έδειξαν ότι οι Κινέζοι αγαπούν την Ελλάδα και θέλουν να επενδύσουν σε αυτή. Έγιναν σημαντικές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις τόσο σε επίπεδο προώθησης των ακινήτων του συγκροτήματος όσο και προσέλκυσης τουριστών στο συγκρότημα Porto Carras, το οποίο πέρα των άλλων διαθέτει ξενοδοχεία 5 αστέρων, 25 διαφορετικά εστιατόρια και bars, 45 εμπορικά καταστήματα, καζίνο, γκολφ, τένις, ιππικό όμιλο, μαρίνα, οινοποιείο & γευσιγνωσία, περιπατητικές διαδρομές, diving center και λοιπές δραστηριότητες.

Στην έκθεση υπολογίζεται ότι συμμετείχαν περισσότεροι από 120 εκθέτες από 35 χώρες (Κίνα, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Γαλλία, Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Πορτογαλία, Ελβετία, κ.ά.) και πάνω από 5.500, όπως αναμενόταν, στοχευμένοι  VIP επισκέπτες, δυνητικοί αγοραστές ακινήτων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024