Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΞεκινά σήμερα η μεγαλύτερη συνεδριακή έκθεση της Κίνας IT&CM China
Εκθέσεις

Ξεκινά σήμερα η μεγαλύτερη συνεδριακή έκθεση της Κίνας IT&CM China

ΣΑΓΚΑΗ – IT&CM CHINA – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Τη φετινή χρονιά οι Κινέζοι αγοραστές στη διεθνή έκθεση IT&CM China (15-17 Απριλίου) στη Σαγκάη έχουν φτάσει συνολικά τους 480, ενώ μεταξύ του συνόλου των αγοραστών υπάρχουν και μερικά ελληνικά γραφεία.

ΣΑΓΚΑΗ – IT&CM CHINA – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Με τη μεγαλύτερη συμμετοχή αγοραστών από την Κίνα, αλλά και με εκπροσώπηση από όλο τον κόσμο, ξεκινά σήμερα η διεθνής έκθεση IT&CM China στη Σαγκάη, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 17 Απριλίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος οι Κινέζοι αγοραστές εχουν φτάσει συνολικά τους 480, ενώ μεταξύ του συνόλου των αγοραστών υπάρχουν και μερικά ελληνικά γραφεία. Επισης, οι διοργανωτές της έκθεσης τονισαν ότι φέτος οι καινούργιοι φιλοξενούμενοι αγοραστές στην IT&CM China έχουν φτάσει στο 65% του συνόλου, κάτι που επετεύχθη σε συνεργασία με παγκόσμια δίκτυα, καθώς και με το Travel Daily News Network, τα οποία βοήθησαν σε αυτήν την ανανένωση.

Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συνεργασία της IT&CM China με το νεοσύστατο οργανισμό MICE Committee of China Association of Travel Services, ο οποίος θα φέρει στην έκθεση περίπου 50 νέα γραφεία διοργάνωσης συνεδρίων.

Ο κλάδος των συνεδρίων στην Κίνα “ανθίζει” τα τελευταία χρόνια γνωρίζοντας ετήσια αύξηση της τάξεως του 20%, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολύ μεγάλες ευκαιρίες για τους προμηθευτές των συνεδρίων, είτε αυτοί βρίσκονται εγκατεστημένοι στην Κίνα είτε σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του πλανήτη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024