Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-Διατροφή1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Μάρκετινκ στον Αειφόρο Τουρισμού στην Ελλάδα
Σεμινάρια

1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Μάρκετινκ στον Αειφόρο Τουρισμού στην Ελλάδα

To σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για τους επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους στο μάρκετινκ της αειφορίας, στοχεύοντας στην εφαρμογή καλών πρακτικών που σχετίζονται με τον αειφόρο τουρισμό στις επιχειρήσεις φιλοξενίας.

Η Green Evolution AE, αντιπρόσωπος εκπαίδευσης Αειφόρου Τουρισμού του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού στην Νοτιο-Aνατολική Ευρώπη, ανακοίνωσε την έναρξη μίας νέας σειράς εκπαιδευτικών σεμιναρίων στο Μάρκετινκ του Αειφόρου Τουρισμού.

Το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο της σειράς αυτής θα είναι μονοήμερο και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την 24η Απριλίου 2017, σε συνεργασία με την TRAVINDY και την AXSIOS. To σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για τους επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους στο μάρκετινκ της αειφορίας, στοχεύοντας στην εφαρμογή καλών πρακτικών που σχετίζονται με τον αειφόρο τουρισμό στις επιχειρήσεις φιλοξενίας. Η διεξαγωγή του θα αποτελέσει μία μεγάλη ευκαιρία για τους ξενοδόχους και τους διευθυντές επικοινωνίας για να μοιραστούν εμπειρίες και παραδείγματα μάρκετινγκ, και να προετοιμάσουν σχέδια δράσης για την πραγματοποίηση αναγκαίων και δημιουργικών αλλαγές στους οργανισμούς τους.

“Πολλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα ήδη στοχεύουν ήδη στην προστασία του περιβάλλοντος και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Αυτές οι επιχειρήσεις και οι ενώσεις τους προσπαθούν να προωθήσουν την αειφορία στις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές, αλλά συχνά αποτυγχάνουν να επιτύχουν τα αποτελέσματα που αναμένονται. Ήρθε η ώρα να παρουσιαστούν μεθοδολογίες και εργαλεία για το πώς να επικοινωνούν το μήνυμα της αειφορίας με έναν τρόπο που να έχει νόημα για τους πελάτες – το κλειδί είναι το πώς”, δηλώνει ο δρ. Ιωάννης Παππάς, διευθύνων σύμβουλος της Green Evolution.

“Θα εργαστούμε από κοινού με τις επιχειρήσεις για να παρουσιάσουμε πώς θα επικοινωνηθεί το μήνυμα που θα κάνει την διαφορά, εστιάζοντας στο πώς θα κάνει την εμπειρία του πελάτη πληρέστερη”, δηλώνει ο εισηγητής του αεμιναρίου και διεθνώς γνωστός για την εμπειρία του, καθηγητής κ. Xavier Font. “Θα παρουσιαστούν ρεαλιστικές ιδέες που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, και που θα βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών των πελατών της”, κατέληξε.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα περιλαμβάνει μεθοδολογίες μάρκετινγκ και καλές πρακτικές για το πώς θα εξοικονομήσετε χρήματα, προσελκύσουν περισσότερους πελάτες, βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών, αύξηση των δαπανών των πελατών, καθώς και για την αύξηση της εμπιστοσύνης των πελατών και τη μείωση της εποχικότητας.

Η συμμετοχή στο εκπαιδευτικό σεμινάριο εξασφαλίζει την απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων και πρακτικών διεθνώς αναγνωρισμένων για τον αειφόρο τουρισμό και κατοχυρώνει ουσιαστικά οφέλη για τις τουριστικές επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.  

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική.

Ο δρ Xavier Font είναι καθηγητής Μάρκετινγκ Αειφορίας στο Πανεπιστήμιο του Surrey. Ειδικεύεται στο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα από τη χρήση του αειφόρου τουρισμού ως εργαλείο για την ανάπτυξη προϊόντων, μάρκετινγκ και επικοινωνίας. Έχει εφαρμόσει ανάλογα σεμινάρια στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό πάνω από 100 φορές από το 2000.

Η Green Evolution ΑΕ δραστηριοποιείται στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Ενέργειας και της Οικονομίας Άνθρακα. Προσφέρει ολοκληρωμένες εξειδικευμένες τεχνο-οικονομικές υπηρεσίες. Προσφέρει μία σειρά από ολοκληρωμένα προϊόντα για επιχειρήσεις, επαγγελματίες και ιδιώτες που σχετίζονται με την οικονομία άνθρακα όπως Διαχείριση Portfolio Δικαιωμάτων Άνθρακα, Κλιματική Αλλαγή και Επενδύσεις, Εκπαιδευτικά Σεμινάρια στην Οικονομία Άνθρακα, Ανθρακικά Ουδέτερες Εκδηλώσεις, Διαχείριση Αερίων Θερμοκηπίου σε Κτήρια, Πράσινο Εστιατόριο, Ενεργειακό Πιστοποιητικό Κτηρίων, Ανθρακικά Ουδέτερο Προϊόν και Ανθρακικά Ουδέτερος Ιστοχώρος. Επίσης, η Green Evolution έχει να επιδείξει μία σειρά από σημαντικά έργα και αποτελέσματα στην ενεργειακή αξιολόγηση και μοντελοποίηση κτιρίων, την βιοκλιματική αναβάθμιση ανοικτών χώρων, την ενεργειακή διαχείριση με σκοπό την ενεργειακή αποδοτικότητα των κτιριακών δομών και την αξιολόγηση ξενοδοχειακών μονάδων σε σχέση την αειφορική τους επίδοση για διάφορα διεθνή πρότυπα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024