Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΑναβάθμιση του Κέντρου Σπουδών Les Chefs
Ο Ανάργυρος Νταουλιάρης αναλαμβάνει διευθυντής Σπουδών

Αναβάθμιση του Κέντρου Σπουδών Les Chefs

Βελτιστοποιήση των παρεχομένων υπηρεσιών και της αναβάθμισης του Κέντρου Ξενοδοχειακών και Γαστρονομικών Σπουδών Les Chefs.

Ο κ. Ανάργυρος Νταουλιάρης αναλαμβάνει ως διευθυντής Σπουδών στο Κέντρο Σπουδών Les Chefs, έχοντας εργαστεί  επί σειρά ετών ως γενικός διευθυντής αστικών ξενοδοχείων 5*, ως γενικός διευθυντής Επισιτισμού του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη (Classical Hotels), και διατελώντας ως εσωτερικός εκπαιδευτής του, καθώς και υπεύθυνος σπουδών σε πολλές σχολές. Μέρος των  καθηκόντων είναι η διαμόρφωση νέων  προγραμμάτων σπουδών τριετούς φοιτήσεως, προγραμμάτων εκμάθησης εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου, εισάγοντας μαθήματα υψηλών απαιτήσεων και συγγχρόνων μεθόδων τεχνικής κατάρτισης, με γνώμονα την αναβάθμιση της σχολής και ταυτόχρονα την εμπέδωση της τουριστικής συνείδησης στους σπουδαστές, πλαισιωμένος απο καταξιωμένους ενεργούς επαγγελματίες του χώρου, προσδοκώντας τη δημιουργία του νέου φυτωρίου υψηλών προδιαγραφών που θα στελεχώσει την ξενοδοχειακή και γαστρονομική βιομηχανία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022
29/11/2022
28/11/2022