Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΑνοικτή συζήτηση προς επαγγελματίες του τουρισμού για το ρόλο της εκπαίδευσης
Εκπαίδευση

Ανοικτή συζήτηση προς επαγγελματίες του τουρισμού για το ρόλο της εκπαίδευσης

Μεγάλος λόγος γίνεται για το εξειδικευμένο προσωπικό στο τουρισμό και την κατάρτιση – εκπαίδευση του. Αυτό θα είναι και το θέμα της ανοικτής συζήτησης που διοργανώνει το TravelDailyNews τη Πέμπτη στις 16:30 μέσω Google Meet.

Ανοικτή διαδικτυακή συζήτηση για τα θέματα της εκπαίδευσης διοργανώνει το TravelDailyNews την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16.30 με θέμα  ”Η αύξηση της κερδοφορίας περνά μέσα από την εκπαίδευση” με τον καθηγητή κ. Ιωάννη Πρωτοπαπαδάκη.

Στη συζήτηση που είναι καλεσμένοι όλοι οι επαγγελματίες του τουρισμού θα αναλυθούν ορισμένα βασικά θέματα για την εκπαίδευση και το προσωπικό που αυτήν την περίοδο αποτελούν φλέγοντα ζητήματα για όλους τους επαγγελματίες, και θα γίνει αναφορά στο ρόλο της εκπαίδευσης σε μια επιχείρηση και την αξία του σωστά καταρτισμένου προσωπικού. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος τουρισμού κα Βίκυ Καραντζαβέλου, και θα γίνουν δεκτές ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες.

Για τις εγγραφές και την αποστολή του link παρακαλώ στείλτε mail με το όνομα σας και την ιδιότητα σας στο tma@tma.travel. ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή για όλους.

Ο Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης είναι συγγραφέας, καθηγητής και εισηγητής σεμιναρίων σε θέματα μάρκετινγκ, ποιοτικής εξυπηρέτησης και διαχείρισης παραπόνων. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA in Marketing) από το Cleveland State University (Αμερική). Πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Έχει συγγράψει 20 τίτλους, μεταξύ των οποίων τα: “Παράπονα Πελατών. Μπελάς ή Ευκαιρία”, “Υποδειγματική Εξυπηρέτηση Πελατών. 60 τρόποι για να δημιουργήσετε πιστούς πελάτες”, “Μάρκετινγκ Υπηρεσιών. Εφαρμογή στον Τουρισμό”, “Airbnb. Πώς να διαπρέψεις ως οικοδεσπότης” και “Γνωστά Ονόματα, Άγνωστες Ιστορίες 1,2,3”.

Αποσπάσματα από τα βιβλία, καθώς και συνεντεύξεις, έχουν δημοσιευτεί σε έγκυρες εφημερίδες και περιοδικά, ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς και στην τηλεόραση, ενώ έχει προσκληθεί ως ομιλητής από διάφορες οργανώσεις και φορείς όπως TEDx, Palso, Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, ΕΕΔΕ, Forum.

Είναι διαχειριστής του μπλογκ marketing-tips.gr, έχει εργαστεί στο τμήμα μάρκετινγκ της Misko-Barilla, καθώς και -από το 2000 έως σήμερα- ως καθηγητής μάρκετινγκ και ποιοτικής εξυπηρέτησης, στην τουριστική σχολή Le Monde.

Αρθρογραφεί στο epixeiro.gr, είναι συνεργάτης του Travel Daily News και της HotelTraining, ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος μάρκετινγκ και προώθησης για το ιστορικό ξενοδοχείο “Το Σπίτι του Καπετάνιου” στην Πρέβεζα, το “Tesoro Hotel” στη Λευκάδα, το κατάστημα εστίασης “FoodLab” στη Χίο και το “Κτήμα Υδρούσα” στην Άνδρο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024