Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕιδική ενότητα για το ξενοδοχειακό branding στο προσεχές Hotel Marketing Masterclass
Σεμινάρια

Ειδική ενότητα για το ξενοδοχειακό branding στο προσεχές Hotel Marketing Masterclass

Η ομιλήτρια στο προσεχές Hotel Marketing Masterclass (25 Οκτωβρίου) κα Σόνια Σαλτσίδη ειδικεύεται στην οπτική επικοινωνία, το στρατηγικό σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προβολής και διαφήμισης για πάνω από 25 χρόνια.

Για την ανάπτυξη μιας ελκυστικής και ισχυρής ταυτότητας από πλευράς των ξενοδοχείων θα μιλήσει η κα Σόνια Σαλτσίδη στο προσεχές Hotel Marketing Masterclass. Αυτό το άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων και θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου 2016 στην Αθήνα.

Στην παρέμβασή της η κα Σαλτσίδη θα παρουσιάσει ως case study το branding ενός νέου ξενοδοχείου σε νησί των Κυκλάδων. Συγκεκριμένα, θα περιγράψει τα βήματα που ακολουθούνται από τη στρατηγική μάρκετινγκ μέχρι τη δημιουργία λογοτύπων και όλων των εικαστικών εφαρμογών, προκειμένου ένα ξενοδοχείο να αποκτήσει ένα δυνατό brand που θα το βοηθήσει να προσελκύσει την πελατερία-στόχο και να επιτύχει την επιθυμητή τιμολογιακή πολιτική. Επίσης, θα συζητήσει με τους μετέχοντες ξενοδόχους τους τρόπους βελτίωσης του δικού τους brand.

Η Σόνια Σαλτσίδη ειδικεύεται στην οπτική επικοινωνία, το στρατηγικό σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προβολής και διαφήμισης για πάνω από 25 χρόνια. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Graphic Design & Image Synthesis το 1992. Αφού εργάστηκε σε μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες, το 1998 ίδρυσε την εταιρεία Οπτικής Επικοινωνίας Lectus adv., όπου μέχρι σήμερα σχεδιάζει ανελλιπώς στρατηγικές ενέργειες marketing για την προβολή και την προώθηση της εταιρικής εικόνας, προϊόντων και υπηρεσιών, έχοντας στο πελατολόγιό της σημαντικές πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες με σταθερές συνεργασίες. Ως ιθύνων νους της δημιουργικής ομάδας της Lectus adv., η κα Σαλτσίδη είναι υπεύθυνη για την άρτια παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας ειδικών από το χώρο του design, του marketing και της διαφήμισης.

Το Hotel Marketing Masterclass συνδιοργανώνεται από το TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα και θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο AIROTEL Alexandros Hotel στην Αθήνα. Το φετινό Hotel Marketing Masterclass εντάσσεται στο σεμιναριακό τριήμερο του TravelDailyNews στις 24, 25 και 26 Οκτωβρίου 2016, με το Hotel Quality Masterclass να πραγματοποιείται στις 24 Οκτωβρίου και το Boutique Hotel Masterclass στις 26 Οκτωβρίου. Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν δύο ή και τα τρία σεμινάρια έχει προβλεφθεί ειδική έκπτωση (περισσότερες πληροφορίες μέσω e-mail και στο τηλ: 210 9374050).

Αναλυτική περιγραφή για το σεμινάριο και οδηγίες για την εγγραφή σε αυτό παρατίθενται εδώ.


Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024